Etnisch registreerder Asscher op speurtocht in Schilderswijk

Of de etnische registratie volgens het formulier dat Asscher wil ontwikkelen ook gradaties in “zwaarte” van islam dient aan te geven is niet bekend. Ter oriëntatie (Oriënt, haha, voelt u hem?) is hij op het ogenblik van schrijven in de Levensgevaarlijke Sjariadriehoek, waar hij wellicht mazzelt want volgens de Buienradar regent het er even niet.

Hij vindt het nodig “met eigen ogen te kijken in de wijk waar veel over geschreven wordt”.
Dat wordt sterk en sociaal aangepakt, wat ik je brom. Hoe zwaar zou de bewaking zijn? Wat leer je van een buurt van een “bezoekje” in verloren ochtenduurtjes?

4 gedachten over “Etnisch registreerder Asscher op speurtocht in Schilderswijk”

  1. Gaat die Asscher als minister van immigratie onder andere niet ook over detentiecentrum Rotterdam? Dat-ie daar eens op bezoek gaat.

  2. is het nou echt zo erg daar,ik hoor geen tegengeluid geen filmpjes op youtube en enkel pvv geroep en de daarbijhorende eentonige reacties in de telegraaf zoals gewoonlijk.

    Maar duindorp en dat asociale dorp waar die ranzige barbie woont ligt toch niet in die wijk?
    Wat een propaganda weer zeg,en geen een tegengeluid in de media tja dan weet men dat het weer gelogen is

  3. @2 Nou, raadsleden van Den Haag hadden wel al gezegd dat er nauwelijks iets aan de hand is.

  4. En zo werkt Neerland’s nationale huilbaby Lodwijkje- met dezelfde hobby als de Holocaustorganisatoren Stuckart en Heydrich- Asscher willens en wetens mee aan de stemmingmakerij tegen hen die reeds door velen als Unerwunscht beschouwd worden. Dat lijkt mij een even gevaarlijke als zware verantwoordelijkheid…

Reacties zijn gesloten.