Geert: “dit zijn niet onze mensen”

Dit is Nederland
Dit is Nederland
Geert Wilders, Lijder aan de PVV, beschikt blijkbaar over mensen. Hij liep vandaag door De Hel, namelijk de sharia-enclave van Trouw, en sprak daar “dit zijn niet onze mensen”. Ik denk dat het een pre is, niet tot Geerts “onze mensen” te behoren. Ik behoor ook niet tot “zijn” mensen. De uitdrukking “onze mensen” doet me ergens aan denken: in de 70s verhuisden mijn ouders (en ik dus ook) van Amsterdam naar een piepklein dorpje ergens in een polder. Ze wilden namelijk dieren houden, boompjes planten en eigen groente telen. Dit was RAAR. Wij waren ook niet “onze mensen”. We zijn ook nooit “onze mensen” geworden. Goddank.

Trouw is tegenwoordig een walgelijk vunzig blaadje waar je niet dood bij gevonden wil worden. Waarschijnlijk wordt het alleen nog van onder de toonbank verkocht. Volstrekt onschuldige mensen beschuldigen van antisemitisme. Moslims die toevallig in 1 wijk wonen een “enclave” noemen zodat Geert er doorheen kan gaan wandelen. Met zijn Schutzstaffel. De held. Hij heeft waarschijnlijk geen mens gezien, maar stel dat hij ze gezien zou hebben dan zouden het “niet onze mensen” zijn. Hij heeft blijkbaar niet 1 van deze mensen gesproken; daar is hij namelijk te laf voor.

Wat moet je eigenlijk met mensen die “niet onze mensen” zijn? Die moeten kapot natuurlijk. Of weg. Dat was de enige reden dat Wilders vandaag door die wijk wandelde.

Immers: van rassenrellen hoeft bij voorbaat geen negatieve werking uit te gaan. Dit zijn de woorden van de Führer zelf. En dáárom liep hij vandaag tussen “niet onze mensen”.

Hij wou laten zien “dat dit Nederland is”. Je zou durven zweren dat dit Plopsaland is.

25 gedachten over “Geert: “dit zijn niet onze mensen””

 1. ’t Zal wel druk geweest zijn daar. Was etnisch registreerder en Neerland’s nationale huilbaby daar ook niet vandaag? Vond hij ook dat het ‘niet onze mensen zijn’? ’t Zal je inderdaad maar gebeuren dat je tot de ‘onze mensen’ behoort van dergelijk vunzelingen als Asscher en Wilders….
  Trouwens, waarom rennen die politci die wel als de wiedeweerga naar de Schilderswijk vliegen naar aanleiding van een rellerig stukje in ‘der Treue Stürmer’ niet even snel naar dat concentratiekamp in Rotterdam waar wérkelijk wat aan de hand is?
  Ik kan het antwoord helaas wel raden…

 2. @1 Precies, en hierover moet ook ab-so-luut een debat gevoerd worden.
  Maar goed, misschien dat deze uitspraak van Wilders in zijn volgende proces tegen hem gebruikt kan worden.

 3. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

 4. @3 als jij beweert dat hij populairder wordt van berichten als bovenstaand dan ben je aan het verkeerde adres, dan luister ik niet naar je.

 5. “Vrijheid van meningsuiting en zo”
  Vrijheid??? http://www.krapuul.nl/overig/blog/105930/beeld-nederland/#sthash.FQjGaxcb.dpbs

  en

  http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/106625/linksextremistisch-bloemetje-tekenen-geboeid-afgevoerd/#sthash.le3ZYzz8.dpbs

  en vooral ook

  http://www.krapuul.nl/samenleving/106173/bevrijd/#sthash.txy1jCj9.dpbs

  Dit is het Nederland waar het verschil tussen een zich sociaal-democratisch noemende partij en een bende fascistische ratten nul komma nul is…
  Goebbels zou zijn vingers erbij afgelikt hebben.

 6. “De orthodox-islamitische meerderheid in de sharia-driehoek in Den Haag zou andere bewoners aanspreken op gedrag dat hen niet zint, zoals roken, alcohol drinken en varkensvlees eten.”

  Dat is gewoon Nederlands beleid
  Rokers zijn de nieuwe joden, Alcohol drinken mag niet meer op straat en varkensvlees eten ?! Ja dat mag nog wel maar wie eet er nu varkensvlees op straat ?
  Hamburgers zijn rund, Frikandellen paard en kip, kroketten boter met mogelijk sporen van varken naast andere diersoorten . Allen vallen onder zaken die onze overheid ook liever niet heeft in hun eeuwige strijd naar een zuiver lichaam .

  Maar als Wilders en Asscher zich daar zo druk om maken mogen ze ook eens bij mij in het Sharia kwartier komen stampee maken . Toen ik laatst met een blikje geopend bier van de snackbar alwaar ik deze aangeschaft had (bij een moslim overigens) naar de overkant liep alwaar ik woonachtig ben werd ik door de politie aangesproken over drinken in het openbaar (dat ik niet deed ik transporteerde slechts een geopend blik bier en een zak patat) Dus laat die Wilders en zijn hijgbroeder Asscher dan ook even bij ons de schandtrompet blazen tegen deze sharia-agenten. Dat zijn verdomme mijn mensen niet!

 7. @1
  Der Treue Stürmer – de tranen schieten mij wel in de ogen daarbij, juist omdat het klopt. De mensen die daarvoor in de duinen zijn doodgeschoten, of waar dan ook…
  De Waarheid en De Tyfoon zijn weg en wat er over is aan voormalige verzetskranten is zo fout als de pest.

 8. Er was een tijd dat we allemaal een kakkerlak als avatar hadden op krapuul omdat bleek dat men bij de PVV linkse mensen kakkerlakken noemden – gejat uit rwanda overigens .
  Dat is wat Geert Wilders wil zeggen.

 9. @7, Ja, ik denk – nee, ik weet zeker – dat als die mensen die destijds voor ‘Trouw’ gevallen zijn weet zouden hebben van wat voor een vulgair, smerig, racistisch, ranzig blaadje het vandaag de dag is…ze zich zouden omdraaien in hun graf…
  Het is gewoon te erg voor woorden….

  @8, Dan zijn wij allen kakkerlkakken en daar ben ik trots op!

 10. @3 hangt er vanaf wat hij wanneer zegt. Het is wel degelijk nuttig om zijn flutverhalen te ontkrachten, want anders durft de rest van de politici er nóg schaamtelozer achteraan te hollen dan ze nu al doen.
  Dat ‘absoluut een debat moeten voeren’ bedoelde ik trouwens sarcastisch, omdat het zo’n onzinverhaal is dit geval. Maar was niet helemaal duidelijk uit mijn reactie, inderdaad.

 11. Ah, en naar ik begrepen heb heeft ook de tweelingbroer van Schreibtischmörder Teeven, brulaap Marcouch in ‘der Treue Stürmer’ zijn duit in het bruine zakje gedaan….
  Het kon ook niet uitblijven hè dat de ratten uit de riolen en strontputten tevoorschijnkomen na de stemmingmakerij in een rioolblaadje dat het htans van low life als Elma Drayer moet hebben om de pagina’s te vullen…

 12. “Zo stond er tegen elf uur op Twitter te lezen ‘ We gaan geert wilders slachten’.”

  Heeft iemand daar meer info over? Weer een “trollende” PVV’er, of weer een of andere puber?

  Overigens enorm veel hulde voor:

  “Aan de Hoefkade is op een spandoek een ander geluid te lezen. ‘We love Wilders, groetjes Schilderswijk’, staat er op. Het zou zijn opgehangen door Marokkanen.”

  Provocatie (door Wilders) opvangen met een blijk van oprechte liefde, ondanks het jarenlange gestook van eerder genoemde provocateur. Dat ís Nederland zoals ik het graag zie! Liefde boven haat!

 13. “We gaan Geert Wilders slachten” kan niet van moslim-fundi’s komen. Die slachten alleen halal, Wilders is haram. Iets wat zijn trollen natuurlijk niet bedacht hebben.
  “Dit is gewoon een stukje Nederland waar onze wetten en normen gelden”, zei Wilders verder. Hij gaf aan „zich niet in Nederland te wanen” toen hij door de wijk liep.”
  Hij dacht dus in het buitenland te zijn, waar hij opeens Nederlandse wetten en normen tegenkwam? De realiteitszin van Wilders is ernstig te betwijfelen.

 14. Ik weet het niet cornelis

  Varkens slachten moslims niet …
  Maar staat er iets over demonen in de spijswetten?
  Volgens mij mag je zowel van de bijbel als van de koran gebakken demoontjes eten .
  Vraag is of Wilders gespleten hoeven heeft . Als dat het geval is mag je Wilders dus niet slachten volgens Koran en Bijbel

 15. Religie en rechts denken is een pot nat en wij zitten daartussen ingeklemd. Angst, haat, intolerant, veelal werkloos, geweldadig,een sterke man nodig, ongeschoold, niet creatief, naief, moedwillig al het fouten in de mens nastreven uit hebzucht, jaloesie en bovenal een minderwaardigheids complex maar je gedragen als zijnde superieur. Als zij nu eens elkaar te lijf gingen zonder de rest mee te trekken in hun stomzinnigheid. Wat hebben rechtsen overigens tegen kinderen? Breivik die jongeren afslacht en britse rechts religieuze moslims die kinderen misbruiken. En orthodoxe joden en christen fanaten die ook kinderen misbruiken en hersenspoelen. Wat is dat toch met rechts? Hun kinder haat, hun vrouwen haat, homo haat, links en millieu haat. Haat en rechts staan altijd samen in een zin. Altijd in een negatieve context. Nooit eens iets in positieve zin denk daar maar eens over ma Rechtsen der aarden.

 16. @16, goed opgemerkt Cornelis.

  Wilders “…gaf aan „zich niet in Nederland te wanen” toen hij door de wijk liep.”

  Schitterend voorbeeld hoe delusional denken bij psychotische mensen werkt en hoe deze man de paranoia verschijnselen, het waanidee (niet Nederland., midden in Den Haag!) dat delen van het volk gevangen houdt wet te verwoorden.

  Prachtig. Moet je tellen hoeveel mensen stemmen op dergelijke waanidee.

 17. @19 lekker kort door de bocht .. Het feit dat linkse religieuzen geen pers krijgen betekend niet dat ze niet bestaan .. en kindermisbruik ophangen aan religieus .. kan je het ook aan artiesten ophangen , Picasso , Chaplin , Polanski , Paul Gauguin allemaal liefhebber van heel jong …

 18. REAGEREN VIA ANONIEME PROXY IS NIET TOEGESTAAN OP DEZE SITE ZIE DE HUISREGELS.

 19. Geert durft in ieder geval voor zijn mening uit te komen, terwijl de islam hem wil vermoorden, gaat hij toch door. Mensen lopen te zeiken over de kosten van zijn bewaking, maar snappen niet waarom hij bewaakt moet worden.
  Over haat gesproken…hier op deze site is nog meer haat, dan elders in Nederland, echt een linkse dictator die deze kolder heeft geschreven…woont denk ik in Ruigoord?…het linkse getto..

Reacties zijn gesloten.