VVD-top actief betrokken bij verdediging Jos “The Godfather” van Rey

Hoewel de VVD-top naar buiten toe probeert uit te stralen dat er “integriteit” moet zijn en dat men afstand moet houden van mensen wiens integriteit in het geding is, houdt de top zich actief bezig met de verdedigingsstrategie van Jos van Rey. Er bestaat een verslag van een vergadering op 19 december waarin staat dat Korthals en landelijk bestuurslid Mart van de Ven op die dag instemden met de verdedigingsstrategie van Van Rey. Dit is sympathiek van het landelijk bestuur van de VVD. Alleen jammer dat ze altijd naar buiten hebben gebracht dat het om “een lokale kwestie” gaat.

Korthals, die ondertussen bezig is met een soort inburgeringscontract voor VVD’ers, is met name bekend vanwege het opsouperen van DRIE EN EEN HALVE TON aan “wachtgeld”. Tot zover de integriteit van VVD-voorzitter Korthals.

Gisteravond zette de VVD ook integriteits-kanon Robin Linschoten in om voor Van Rey te lobbyen bij Pee en Wee. Hoogtepunten van de loopbaan van Linschoten: aftreden als staatssecretaris Sociale Zaken na een motie van wantrouwen wegens wanbeleid en onvolledig informeren Tweede Kamer, en vervolgens woekerspolisjes verkopen bij DSB.

5 gedachten over “VVD-top actief betrokken bij verdediging Jos “The Godfather” van Rey”

 1. Kan het anders zijn?

  “VVD-top actief betrokken bij verdediging Jos “The Godfather” van Rey” (!!!)

  Het sterkste punt van een Maffia circuit is dat ze altijd elkaar door dik en dun steunen en de hand over het hoofd houden.

  De feiten spreken voor zich: de integriteitsverklaring van Korthals is duidelijk een onderdeel van de aangestipte verdedigingsstrategie van VVD waarop dit artikel gaat.

 2. Waarom verbaast niets bij de VVD mij nog? Dit is de criminele VVD-top. Wat dachten we van een onderknuppel als een zekere Rene Leegte? Lees zijn onzindelijke gedachtenbraak:

  De VVD vindt dat minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) te veel tijd steekt in Bangladesh na de recente ramp in een complex van kledingfabriekjes. ‘We moeten ons niet laten gijzelen door de ramp’, aldus René Leegte donderdag in de Tweede Kamer.

  Wordt het niet eens tijd om een groot aantal kamerleden van hun pluche te sleuren en ze laten werken in dezelfde omstandigheden als de uitgebuite rest van de mensheid? En dan bedoel ik niet met de rest van de mensheid mensen zoals ikzelf. In vergelijking met mensen in Bangladesh ben ik als een koning zo rijk. In vergelijking met de verstandelijke vermogens van menig kamerlid in het algemeen en die van de VVD in het bijzonder, moeten we de werkers in de kledingfabrieken van b.v. Bangladesh toch aanmerkelijk hoger aanslaan! Wat dat betrefd doet Rene Leegte zijn naam alle eer aan! De godvergeten hufter!

 3. Walgelijke partij. Die kop van Schippers alleen al bezorgt je een maagzweer. Je ziet gewoon dat ze voor het kwade in de mens strijden pure niets ontzienende hebzucht onder valsche banieren als vrijheid en zelf redzaamheid etc…

  En het ligt er ook zo dik bovenop dat geen van die VVDers met 2 linker handen en een alfaopleidinkje dat ze echt geen flikker kunnen. In de oertijd zouden ze alleen achter blijven in de grot wachtende op wat de rest meebracht of welke nieuwigheid er bedacht was door echt slimme mensen.

 4. En linschoten lobby,t nu voor gok syndicaten die legaal op het internet willen .Hij vind alleen dat men teveel belasting inkomsten vraagt ,en daar is hij en zijn achterban op tegen .Nee stel je voor ze zouden eens te veel betalen ,dat moet je aan de gewone burger overlaten .

 5. Net zo als van Rey de arrogantie bezit om te doen of er niets aan de hand is .Heeft een ander aangebrand vvder ,demmink zich aan gemeld bij sociteit de witte ,zowel als lid en aan de discussie tafel

Reacties zijn gesloten.