Kokkerellen met minister E. Schippers

Als minister heb je nou eenmaal tijd genoeg om wat te leuteren, en omdat de Staat verder zo goed als wegbezuinigd is besloot ze zelf maar om uit te leggen hoe u niet dood hoeft te gaan aan uw biefstukje. Zoals we allen weten is ze heel zorgzaam, u kunt verder gerust neerstorten als oudje, maar nu excelleert ze in Liefde voor Haar Volk.  Ze adviseert ons stukjes vlees vooral goed gaar te bakken.

En was je handen. En ga niet op de plank waar vlees op is gesneden, ook nog je tomaten snijden.
Voor kalfsvlees geldt eigenlijk hetzelfde als voor kip, zorg dat je alles wat je bij de rauwe kip gebruikt, niet bij je groenten gebruikt.

Zo overleven we de ESBL-baterie echt wel, een minister aan het roer die persoonlijk het volk door  angstige tijden heen helpt.

7 gedachten over “Kokkerellen met minister E. Schippers”

 1. Nounounou, mis ik in je citaat de laatste deel van haar uitspraak: ” ………..en vergeet nooit om je zorgpremie op tijd te betalen want daar hangt mijn toekomst van af. Dank u!”

 2. Dit creatuur kan niet eens koken. Deze muts met alfa opleiding en door een vrouwen quota geselecteerd heeft al twee moties van wantrouwen ontdoken. En ze kan gewoon doorgaan met haar misdaden tegen mens en millieu. Ik word doodziek van de VVD de club van vampiers.

 3. Denkt die muts dat we gek zijn of zo?

  “En was je handen. En ga niet op de plank waar vlees op is gesneden, ook nog je tomaten snijden.”

  Duh…dat doe je sowieso al toch? Wel in mijn kombuis in ieder geval.

 4. ESBL, MRSA, whatever. Geniet nou maar gewoon van je dagelijkse stukje lijk. Niks aan de hand.

 5. @3, eigenlijk vond ik het best knap dat SP en PVV hebben de motie voor wantrouwen tegen Schippers gesteund.

  De rest van de salaristrekkers in de Tweede Kamer waren op dit moment bezig koffie te drinken en daarom gemist.

 6. Mede vanwege deze ‘sterke bewindsvrouw’ kan volgens imbeciel Rutte Bruin2 zich toch meten met het regime van Seys Inquart?
  Ik bedoel maar: Rauter – thans gereincarneerd in de persoon van Schreibtischmörder Teeven – heeft bij mijn weten nooit advies gegeven aan het NSB-volk over hoe biefstukjes te bakken…
  Maar laat ik mij niet overgeven aan cynisme. Het is al erg genoeg dat hufters als Schippers en Rutte met de zegen van NSB-Nederland de dienst uitmaken….

Reacties zijn gesloten.