Die pet past ook Jos van Rey heel goed

Het lijkt wel of deze pet alleen op de hoofden van racisten past

Ja mensen, het gaat helemaal toppie met ons justitieel en handhavend apparaat. Onrechtmatig onschuldige individuele demonstranten arresteren op koninginnedag, vermeende criminelen of wegrennende potentiële arrestanten in de rug schieten, verzwakte vluchtelingen in detentiecentra mishandelen, maar dan wel weigeren Wilders aan te klagen en dan nu weer gewoon even Jos van Rey, die uiteraard gewoon alles ontkent, van tevoren inlichten over een op handen zijnde huiszoeking.

Het is wel duidelijk op welke hand zij die verondersteld worden ons allen te beschermen zijn, dus of dat geweldige Openbaar Ministerie dat nu dit lek gaat onderzoeken met een allesvernietigende conclusie tevoorschijn gaat komen is even zeker als de overlevingskans van Schrödingers kat.

2 gedachten over “Die pet past ook Jos van Rey heel goed”

  1. Dit is nogmaals de bevestiging hoe uiterst corrupt de Nederlandse Staat is.

    Eremis een dubbele,maatschappij ontstaan waar criminelen (jahoor VVD-ers inclusief) medewerking van de OM krijgen terwijl gewone mensen worden afgeketst als in het geval van de massamoordenaar in Alphens aan de Rijn.

    Dan verdwijnen belastende documenten over deze zaak binnen de Politie en de OM doet helemaal niets vervolgens. Omdat het zo hoort in een Supercorrupt Politonele Staat.

    Hoe zou het anders kunnen zijn in een land die door VVD Maffia geregeerd wordt?

Reacties zijn gesloten.