VVD-congres vindt integriteit-gedoe maar gezeik

Korthals heeft goed geboerd van ons geld.
Met een overweldigende meerderheid van Noord-Koreaanse proporties heeft het VVD-congres gestemd tegen een poging van enkele leden om wat te doen met het thema “integriteit”. Wat ze wilden was namelijk voorkomen dat corrupte VVD’ers toch in de partij actief blijven.

Dit ging het VVD-congres uiteraard te ver: dan kan je namelijk de VVD wel opheffen en dat is nou ook weer niet de bedoeling van het VVD-congres.

Maar aangezien opperleugenaar Mark “giechelbek” Rutte had aangekondigd dat de VVD voortaan de moeder van integriteit gaat uithangen moest mister super-integriteit, de VVD-voorzitter Benk “Drie en halve ton wachtgeld – in the pocket” Korthals, natuurlijk wel iets doen met integriteit.

Anders zou al dat ge-bladiebla over “integriteit & de VVD” een beetje gratuit worden. Ja en de VVD en een beetje gratuit dat gaat niet samen. Het moet gewoon altijd super-lulkoek zijn anders werkt het niet bij de VVD.

Dus heeft de VVD-top vandaag een voorstel gedaan aan de leden om een heusche “commissie die zich gaat bezighouden met integriteit” op te tuigen. Nou en dat vonden de congresgangers natuurlijk helemaal top super wow VVD-stijl.

En zo kan de corruptie weer lekker welig voort-etteren bij de Firma List & Bedrog.

Case closed.

7 gedachten over “VVD-congres vindt integriteit-gedoe maar gezeik”

 1. Integriteit voor een VVD’er betekent dat je dan wel min of meer toegeeft dat je de samenleving voor miljoenen bestolen hebt. En daarna mag je gewoon weer verder.

 2. Sowieso is de noodzaak voor dit “debat” over integriteit al een teken aan de wand, blijkbaar moet er wat theater voor de Bühne opgevoerd worden.

 3. Zouden zij nu werkelijk niet in de gaten hebben ,dat niemand dit theater doorziet .Schijnbaar leeft daar het idee dat de burger ,net als al het geen deze leugen partij laat horen ook dit slikt .Dit duidelijke bewijs van onvermogen ,een paar a4tjes en dan gewoon weer verder ,niets aan de hand .Wat een vreselijke arrogantie .

 4. Waar maken ze zich druk om?
  Iedere vvd er die de verklaring tekent pleegt automatisch valsheid in geschrifte, dat ken er gewoon bij.

 5. Integriteit is inderdaad gewoon gezeik. Of je houdt je aan de wet of niet. Als VVD’er balanceer je op het randje, en vaak zet je dan net een stap over de rand. Dat hoort er nu eenmaal bij.

 6. Mijn ervaring is dat alles wat geen direct financieel profijt voor een VVD-er brengt wordt als gezeik bestempelt.

  Wat schuift moraal?

 7. Het erge is velen rennen in de val van de PVV. Dit land heeft nog een lange weg te gaan wil het genezen van de ziekte die rechts heet. En we hebben notabene de NSB gekend. En het is rechts nog niet rechts genoeg. 10 jaar werken voor nop dan een spuitje net als alle andere onrendabelen. En volkomen verkankerd millieu. Dan pas is de rechtsmens tevreden in een roomblanke dictatuur.

Reacties zijn gesloten.