Immigratieplannen CDA, VVD en PVV onmogelijk dankzij Europa

Hoewel Henk en Ingrid de diverse reactiepanelen op de diverse websites nog steeds volbalken met juichende commentaren over KKK Kabinet Bruin I en alle problemen die dit kabinet wel even gaat oplossen zal uiteindelijk slechts ontgoocheling hun deel zijn wanneer deze droom in duigen valt.

-We hadden natuurlijk al de AOW leeftijd die toch gewoon naar ’67 ging; Wilders’ “breekpunt” dat hij 1 dag na de verkiezingen liet vallen.
-De 48-uursluier of de Kontvoddentax.
De ontwikkelingssamenwerking waar helemaal niet op bezuinigd gaat worden.

En dan nu iets nieuws, onmogelijke immigratieplannen:

Geen enkele moslim meer het land in. Die wens van de PVV wordt ook in een rechts kabinet geen waarheid. Niet alleen Wilders’ immigratie­plannen, maar ook die van VVD en CDA zijn ronduit onmogelijk. Met dank aan Europa. (RefDag)

Er blijft niet veel meer over voor Henk en Ingrid. Ja de subsidie voor villabezitters en kasteelheren (hypotheekrenteaftrek) blijft onverkort gehandhaafd.

Daarnaast kunnen bezuinigen op cultuur (biblotheken en muziekscholen) en dat geld dan besteden aan voetbal, zoals de PVV in Den Haag bijvoorbeeld.

4 gedachten over “Immigratieplannen CDA, VVD en PVV onmogelijk dankzij Europa”

 1. Stond gisteren (vrijdag 13) een lang stuk over in De Pers, een interview met hoogleraar internationaal recht Nico Schrijver. Die veegde alle plannen direct van tafel. Volledig onuitvoerbaar. En hij laakte de VVD, want de fractiespecialisten op het gebied van recht en Europese regelgeving weten dat gewoon. Stemmingmakerij, stelde Schrijver.

  Dit is een reden voor mij om pro-EU te zijn en steeds meer pro-EU te worden. De rechten van individuele Europeanen worden door de gezamenlijkheid veel beter behartigd dan door de afzonderlijke lidstaten. Dit geldt voor veel beleidsterreinen. hoewel de EU in de uitvoering van het hele apparaat natuurlijk wel efficiënter kan.

 2. “Stemmingmakerij, stelde Schrijver.”

  Correct. De huidige vorming van een rechtse regering heeft meer te maken met een hold-up (bank overval) dan met een democratisch proces in een westerse land.

  De Bruine kabouters roepen nu van alles om het aandacht af te leiden van de werkelijke problemen, zodat een uitverkoren elite van (mafiotische) rijkaards en grondbezitters, verzekeringsdeskundigen zouden de Nederlandse politiek in hun touwtjes krijgen, oftewel kappen.

  Het gaat niet om het krijsen van Girt, maar dat er ermee straks de GEHEIME AGENDA wordt uitgevoerd die veel meer bezuinigingen veronderstelt.

  Nu is het poeier in de ogen gooien.

Reacties zijn gesloten.