Fredje Teeven met zijn strakke groene broek

Fred Teeven (Firma List & Bedrog)
Fred Teeven (Firma List & Bedrog)
De bezuinigingsoperatie van Fred Teeven (VVD) waarbij een aantal gevangenissen wordt gesloten blijkt geheel geen bezuinigingsoperatie maar een ordinair staaltje VVD-stijl geldsmijterij. Dit geintje kost de komende paar jaar namelijk een half miljard euro.

Maar wie heel erg ver in de toekomst kan kijken, zoals Fred Teeven, ziet dat deze actie in 2026 toch werkelijk iets lijkt te gaan opleveren. Knap hoor. Goeie bezuiniging zeg. Het kost wat (half miljard nu) maar dan heb je ook wat (een bezuiniging in 2026). Ik denk dat ze in 2026 wel een standbeeld voor Teeven zullen oprichten of niet soms? Deze goede VVD-gewoonte zal tegen die tijd wel gemeengoed zijn.

6 gedachten over “Fredje Teeven met zijn strakke groene broek”

 1. De DDR Staatspropaganda werkte altijd op de volgende manier.

  Aankondiging:

  1. De Staat gaat vandaag maatregelen implementeren die streng maar rechtvaardig zijn en ons allen zeker ten bate zullen komen.

  2. Vandaag vinden we het allemaal het misschien iets zwaar of moeilijk maar over 20-30 jaren zullen we zeker de positieve gevolgen ervan zien en zullen we zeker in de toekomst (!) blij mee zijn.

  Einde bericht Staatspropaganda.

  Het is net de DDR geworden, weetjewel.
  Kom op half milliard, zeg.

  Geef het meteen in de zorg uit en ga de eigen risico verlagen.

 2. Bij nader inzien is het mogelijk dat Teeven een toekomstige directeurscarriere binnen de G4S Nederland hiermee wil verzekeren, want na de volgende verkiezingen is hij gelijk weg. Maar dan heeft hij alle regels nu gecreëerd die hij straks gaat als directeur G4S gaat gebruiken.

  Net als Schippers dit met de verzekeringsindustrie doet.

 3. En men vergeet ook nog eens het personeel dat zijn/haar baan gaat verliezen. Dus die rij bij de bijstand wordt alsmaar langer en langer en langer dus ook op langer termijn levert het weer 0,0 op zelfs negatief durf ik te wedden. JSF ook dat is echt het schoolvoorbeeld van VVD denken (deden ze dat maar eens).

 4. Ik hoop dat Fred Teeven in 2026 al heel wat jaren heeft doorgebracht in de gevangenis van Scheveningen terwijl hij levenslang uitzit wegens misdaden tegen de menselijkheid.
  En dat Nederland dan een beschaafd en gastvrij land is waar verdrukten der Aarde met open armen worden onthaald in plaats van met martelingen, isoleercellen en vuistslagen van tuig in dienst van G4S (dat hopelijk dan ook ter ziele is)…

Reacties zijn gesloten.