Malafide wooncorporatie probeert sinterklaasimage uit

Woonstichting De Key heeft per direct een huurverlaging ingevoerd, zo meldt Het Parool. De korting geldt voor huishoudens die uit meerdere personen bestaan, met lage inkomens en hoge huren. De korting kan oplopen tot honderd euro per maand.

Het doel van de verlaging is dat 55 procent van het woningbestand een huur krijgt onder de 562 euro, aldus Lidy van der Schaft van Nimwegen, de directeur Wonen.

562 euro, voor alle zekerheid, is 1238,48 gulden. Een zeer sociaal plafond, niet, voor de stakker die in nood zit. Waarachtig Wonen Voor Den Gewonen Mensch.
Als ik het nog even over mij zelf mag hebben: ik begrijp nu waarom deze mevrouw mij van mijn woning heeft laten afslaan en de bijbehorende boekverbranding wilde organiseren. Mijn huur was minder dan 250 euro, dat kan zo als je al sinds 1984 huurde, nietwaar.
Ik heb haar persoonlijk aangesproken op het gestalk en de insluipingen van haar ondergeschikten en het enige antwoord was weer een of andere smerige circulaire, nu ook naar het door mij opgegeven postadres (ik gebruikte het als controle op haar goede trouw, die dus niet voorradig was).

Dus laat u niet foppen door mogelijke jankverhalen dat nou uitgerekend Deze Sociale Verhuurder getroffen wordt door een kraakactie ten bate van uitgeprocedeerde, geklinkerde vluchtelingen. Sociale Verhuurders bestaan al jaren niet meer.