Taqiyya en introductie nieuw begrip: Wilderitis

Bij Loonwatch een mooi artikeltje over taqiyya, je weet wel dat begrip waar alle zelfverklaarde islamologen zoals Wilders mee psychotiseren en wat als bijverschijnsel heeft dat je DUS nooit meer 1 moslim kan vertrouwen.

De reden dat het leger krapulaire islamdeskundigen altijd zo paranoia loopt te piepen en te krijsen in de reactiepanelen van Telegraaf en Elsevier, je weet wel.

In navolging van Loonwatch die het heeft over Spenceritis, introduceren wij de Nederlandse variant; Wilderitis.

Die krijg je als er zich een taqiyyabug zich in je hersentjes nestelt, om daar nooit meer uit te komen. Logisch dat je dat taqiyyamormel nooit meer wegkrijgt uit je hersentjes trouwens: taqiyya is immers de diagnose die altijd werkt. Bij alles. Eenmaal hooked aan de taqiyyamantra en er is geen weg terug.

Daarom hadden we het ook “Arabarbaritis” kunnen noemen (ter ere van “wetenschapper” Hans Jansen); die heeft ook altijd van die allesverklarende theorietjes. En voor hem is er ook geen weg meer terug. 😆

Wordt vervolgd.

16 gedachten over “Taqiyya en introductie nieuw begrip: Wilderitis”

 1. Als het Christendom morele wetten zou hebben die het liegen zouden verbieden, dan is er haast bijna geen enkel christen meer in Nederland.

  Uit die traditie zou dan men niet meer durven onwaarheden te vertellen.
  Kijk nou naar Wilders bijvoorbeeld, hij liegt waar je bij staat. Mark Rutte? Idem dito. De hele rechtse politieke circus is er een synoniem en tevens definitie van het woord leugen geworden.

  Wat heeft het dan voor zin dan ze komen aanzetten met hun praatjes over de judeo-christelijke traditie. Behalve als ze menen dat het een traditie van de Leugen is.
  Moet ik nog voorbeelden noemen?

 2. Ik weet wel wat hollanditis is. Wilderitis rijmt daar op dat klopt.

  Maar het heeft toch een hele andere rrrring to it.

  Het lijkt me ook leuk in titels dat die en die een acute aanval van wilderitis heeft.

 3. Goedemorgen, uit verbijstering dat er een volksplaag PVV VVD CDA aan zou komen:

  Kabinet de Wildetering :mrgreen: 🙂

  Kabinet de Wilderyfus :mrgreen: 🙂

  @1AB

  Een hele lap expertise tekst, succes er mee!

 4. @6Als het Christendom morele wetten zou hebben die het liegen zouden verbieden, dan is er haast bijna geen enkel christen meer in Nederland.

  “Uw ja zij ja, uw neen neen.” Er is zelfs een reggaenummer naar gemaakt. Maar verder heb je gelijk, denk ik.
  Gruijters (D66, iemand ie ik verder nooit zou citeren): Als je een christen-democraat een hand geeft moet je altijd je vingers natellen.”

 5. @Katja , gelukkig heb ik die expertise ..
  Helaas gister mijn USB stick met 2/3 vertaald korte stuk kwijtgeraakt hoop dat ie nog op werk ligt …

 6. En hoe weten we dat Wilders geen “taqiyyah” praktiseert? Hij heeft immers banden met Indonesië en verbergt zijn ware identiteit (blondering). Hij was ook tegen de EDL en Qur’aanverbranding toen het erop aankwam. Als hij de macht heeft, zal hij vast doen of hij tot de ’Islaam bekeert en de sharee‘ah invoeren!! ❗

Reacties zijn gesloten.