5 gedachten over “Bah terug in Scheveningen”

  1. Opgesloten in Scheveningen? Daar horen toch verdachten van misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdadigers te zitten? Wat heeft meneer Bah de mensheid misdaan??? Verhongerde asielzoekers in elkaar laten knuppelen? Gelogen over massavernietigingswapens in Irak? ‘Politieke steun’ uitgesproken voor een smerige oorlog van grote broer Amerika? Meegedaan aan de massamoorden in My Lai? VietNam compleet vergiftigd met het door Monsanto geproduceerde ‘Agent Orange’? Wat heeft die meneer misdaan? Ik weet wat beters: laat die man vrij en sluit Schreibtischmörder Teeven, zijn IND-SS’ers en dat tuig van G4S voor de rest van hun dagen op in die petoet.
    En uiteraard ook de saluerende randdebiel Carmiel Eurlings die met zijn KLM kopgeld verdient aan misdaden tegen de menselijkheid zoals de NS destijds.

  2. @2 Nou, in he tjustitieel medisch centrum te Scheveningen – ik neem aan dat het daarom gaat – gaat het er in elk geval wel beschaafder aan toe dan in Rotterdam, begreep ik.

  3. Bij deportatieverzet staat het net iets anders dan bij de NOS:

    “Meneer Bah werd door de marechaussee geboeid in het vliegtuig gezet. Op beide vluchten (Schiphol – Parijs en Parijs – Conakry) heeft hij voor het vertrek van het vliegtuig verzet door naar de passagiers te roepen en hun de situatie duidelijk te maken. De marechaussee reageerde met grof geweld: hij werd geslagen, onder de stoel gedrukt en tot zwijgen gebracht. Op de luchthaven in Parijs riep de Nederlandse marechaussee de hulp in van hun Franse collega’s, maar toen meneer Bah uitlegde dat hij met valse papieren werd uitgezet, weigerde de Franse marechaussee om medewerking te verlenen.”
    http://deportatieverzet.nl/meneer-bah-terug-in-nederland/

Reacties zijn gesloten.