Topinkomens stijgen verder, wen er maar aan

Geachte plebejer,

Het gaat slecht met de economie. Volgend jaar bezuinigen we nog zes miljard extra. Dus hierbij het verzoek of u pas op de plaats wil maken, misschien een stapje terug wilt doen, of helemaal op wil hoepelen en graag wel een tegenprestatie voor die bijstandsuitkering van u wilt leveren ja. We gaan u niet  zomaar gratis en voor niets nog net geen dakloze laten worden, wat denkt u wel.

Neem ook eens een voorbeeld aan de CEO van uw bedrijf. Die is in bepaalde gevallen namelijk twintig keer zo goed als u. Of anders wel tien keer. Die mensen betekenen tenminste iets voor de samenleving, anders zou men ze niet twintig keer zoveel als u, nietswaardige worm die u bent, betalen. Toch? Om u dat nog eens goed in te peperen hebben we dan ook beslist hun inkomen nog wat door te laten stijgen, vooral vanwege dat gezeur over bonussen ook de afgelopen jaren. Wie denkt u wel dat u bent?

Met vriendelijke groeten,

De door henzelf boven u gestelden.

2 gedachten over “Topinkomens stijgen verder, wen er maar aan”

  1. goed gesproken als we nog meer gaan bezuinigen op de zorg kunnen de beloningen voor de topbestuurders (500.000 – 250.000) weer een beetje omhoog.

    Waren die boboos nou maar PVV en VVD leden, helaas dat is niet altyd zo.
    Hoe je links kunt zyn met 500.000 is my een raadsel.

  2. @ 1 graaien is per definitie rechts dus dat kan inderdaad niet. Dit zijn die nieuwe runes voor de tegenwoordige Neue Schutz Staffel —-> $$.

Reacties zijn gesloten.