De enige reden dat Verhagen wil dat critici het onderhandelingsresultaat afwachten.

Verhagen vindt dat mensen die kritisch zijn over de onderhandelingen VVD/PVV/CDA voor hun beurt spreken en maar eerst even het onderhandelingsresultaat moeten afwachten.

Logisch dat hij dat vindt:

Op het moment dat onderhandelingsresultaat klaar is dan is de VVD het er mee eens, hoeft het althans niet aan de achterban voor te leggen.

De PVV is niet eens een partij en Wilders is het dus automatisch met zichzelf eens.

Tenslotte kent het CDA een traditie dat congressen altijd akkoord gaan met het partijbestuur. Op het moment dat het onderhandelingsresultaat er is, dan is het er dus en doe je er helemaal niets meer aan.

Nu weet je de intenties van mensen die vinden dat je “eerst het onderhandelingsresultaat moet afwachten”.

Niks onderhandelingsresultaat afwachten is dus het devies.

13 gedachten over “De enige reden dat Verhagen wil dat critici het onderhandelingsresultaat afwachten.”

 1. “De enige reden dat Verhagen wil dat critici het onderhandelingsresultaat afwachten.”

  ..Om ze rustig aan het eind een oor kunnen aannaaien?

 2. Verhagen is bang dat men al weet wat Nederland te wachten staat voordat de PVC het onderzoeksresultaat bekend maakt. 🙂

 3. Ik ga me helemaal te pletter lachen en vervolgens uit blijdschap een stuk in mijn kraag drinken in een goede pub hier wanneer de achterban van het CDA dit vehicel afwijst. Al was het alleen maar om de reacties van het proletariaat 😀 Wanneer komt er nou eens een einde aan deze klucht?
  Ik zie dat Krapuul een nieuwe jas aan heeft? Staat goed 🙂 Well done en keep up the good work! 😉

  PS, zou het niet een grappig idee zijn om een Wilders-smiley te maken? Zo van: jezes, wat ben jij een Wilders zeg! Of: jemig, ik heb me daar toch ff een Wilders gemaakt…

 4. Ja zoiets is wel te doen maar ik wil m niet in mijn lijst met standaard smileys hebben. Ik zal er eens heel diep over nadenken.

 5. #11. Ali Bakrastani

  ja, komt niet duidelijk over. maar ik bedoel er is hoop gezien de tegen geluiden bij het CDA.

  ik bedoel niet de EXCUUS Turk of Pool.

 6. Die Poolse naam wijst op de immigratie vroeg in de afgelopen eeuw naar de mijnen – uit Noord-Nederland (er wonen opvallend veel -stra’s, -ma’s en -ga’s in Limburg), en uit Polen (daar waren ze tenminste goed katholiek).

  Maar een “rare naam”: verraadt altijd allochtoniteit, terwijl niemand bijvoorbeeld over Ledeboer (lait-de-beurre) zal vallen. Of Donner ( 😥 ).

Reacties zijn gesloten.