Paar nieuwe dingetjes

Ik heb geen zin in een enorm verhaal van 400+ woorden vandaag dus ik beperk mij even tot het absolute minimum. Maar er is weer wat veranderd dus dan moet er toch wat gecommuniceerd worden.

Wat is er veranderd?

Welnu, kondigde ik enkele weken geleden aan dat Krapuul voortaan UNIEK zal zijn, of niet zal zijn, hetgeen wilde zeggen dat we geen artikelen van andere sites meer zouden overnemen, dit is dus weer gewijzigd. Per vandaag nemen we juist wél artikelen over van andere sites. We beperken de overname tot zo’n 200 woorden en verwijzen dan door naar de site waar het oorspronkelijke bericht staat.

De sites die we overnemen zijn dezelfde sites die we vroeger altijd al overnamen. Er zijn echter 2 verschillen: 1 = de 200 woorden, voorheen namen we alles over en nu dus maar een gedeelte, en 2 = het overnemen gebeurt nu zo goed als automatisch. Daar hoeven wij dus vrijwel geen poot voor uit te steken en dat is altijd +1.

U vindt deze automatisch overgenomen artikeltjes op de voorpagina, linksboven, onder “bij de buren”.

Enjoy.

Oh ja ik zei “paar nieuwe dingetjes” ik heb ook nog een trollenhoekje op de site verstopt (zoekt en gij zult vinden) en we hebben nu ook iets in place dat onze dagelijkse speurtocht naar interessant nieuws en het maken van berichten hierover grotendeels heeft geautomatiseerd. We hoeven alleen nog maar de duiding in te typen en dan is het berichtje klaar.

Excuses aan onze hosting provider voor het down brengen der server tijdens het experimenteel stadium in deze.

3 gedachten over “Paar nieuwe dingetjes”

  1. @jvdh, bedankt dat de reactietijd van de site(server) weer tot de gebruikelijke 2 seconden teruggebracht is.
    Achja en het plusje is ook weg. Goed, zou ook de reden zijn dat gisteren in eerste instantie een reactie van mij eerst niet kwam verschijnen en later kwam dubbel te verschijnen.

    Onbekend zijn de wegen van de beheerder. 🙂

Reacties zijn gesloten.