20 gedachten over “Haatzaaiers For Christ steunen Bruin 1”

 1. Ja hoe kan ik het zeggen…christelijk Nederland bekent kleur? Wat mij betreft is dit opnieuw voer voor mijn stelling: laten we algeheel verbod instellen voor politieke partijen die een religieuze grondslag hebben. Wat zal het een zegen voor het land zijn als we niets meer hoeven te lezen over de PVV, het CDA en geestelijk gestoorde joods-christelijke haatzaaiers als Ben Kok.

 2. Er zit een bijzonder passage in dit text die ondersteunt de thesis dat er op dit moment twee extreem-rechtse partijen in Nederland zijn: PVV + SGP!

 3. Dat suffe gemekker over het verbieden van partijen op religieuse grondslag , liberalen zijn op het ogenblik ook zichzelf aan het verkopen en niemand heeft het over het verbieden van partijen op Liberale grondslag ..
  Levensvisies zijn dingen die mensen verbinden , een partij daarop baseren is prima , het probleem met het CDA is juist dat ze niet naar hun geloof handelen ..( en dan meestal nog de katholieken onder hun )

 4. “het probleem met het CDA is juist dat ze niet naar hun geloof handelen ..”

  Dat betwijfel ik want uit hun handelen en doen mag met zekerheid verheffen boven elke twijfel uitmaken dat hun god Mammon heet.

  En daar handelen ze naartoe.

 5. Toch pleit er wel 1 ding enorm voor Bruin I in mijn ogen. Als je ziet al dat schommiemorrie dat nu massaal achter Bruin I staat, die moeten toch na afloop van Bruin I toch wel met stomheid geslagen zijn. Ik bedoel of Bruin I nou een fiasco wordt of het Walhalla, dat maakt niet uit; als het klaar is dan hebben ze hun ding kunnen doen en dat hebben we’t gehad. 😆

 6. Het valt mij op dat Christenen hun Heiland altijd afbeelden als een lange,blanke man met lang haar. Jezus was toch echt een semiet met de uiterlijke kenmerken van dit ras. Donker, sterk geprononceerde gelaatstrekken, kort krullend haar en korter dan de Jezus van de blanken: in die tijd .plusminus 1.50 a 1.55cm. De afbeelding is de zoveelste leugen van het Christendom.

 7. Kom niet aan Ben Kok, onze favoriete dorpsgek die zich uitgeeft voor ‘Joods-Christelijke pastor’. Heeft iemand zich ooit wel eens afgevraagd of er ergens in dit land een specifiek ‘Joods-Christelijke” theologie-opleiding bestaat? Niet dus. Fantastisch toch dat iedere querulant die ergens wat hobby-bijeenkomsten organiseert zich voor ‘pastor’ kan uitgeven. Ben Kok tracht voorts via mails Joodse gelovigen tot zijn zelfgebrouwen enig ware geloof te bekeren. Worden ze overigens niet blij van. Schijnt iets met de geschiedenis te maken te hebben. Met Ben Kok heeft Bruin I één van de best denkbare fans / lunatics te pakken! Laat hem gauw aanschuiven bij Knevel & van den Brink!
  Cabaret verzekerd 😎

 8. Ik las dat Wilders haagse tent nog zwaarder beveiligd gaat worden.

  @6 jdheuvel
  Laten ze hun ding doen …..hoop ik ook ….. Laat de waarheid nader tot ons komen 😎
  Afl. 1:

  24 bruine geluiden gaan knorr knorr in een bunker doen! 🙂

 9. Ik hou dit topic simpel bij mijn verwijzing @9 naar knorr en bunker aflevering. let wel dat dit historische laatste dagen van een notoire bunker met lady in kwestie oproept, double double ..
  Ben Kok is m.i. een van die buitenbunkerse knorr spammers..punt.
  Spam narcist as you like it, 😎 ➡ , of zo iets als jehova getuigen 😎 aan je de deur dan ➡ .
  Ik heb daar zelf geen tijd of ergernis voor over, dit was net te doen 😉
  Met groet .

 10. Toevoeging: Waarmee ik niet wil zeggen dat er niet iets onaangenaams boven mijn hoofd zou hangen. 🙄 …zoals vd Heuvel :dan hebben we het gehad!
  Ik stel: knorr knorr in de bunker als satire cabertesque afdeling ter verwerking van ”het een en ander” voor.
  De tijd vooruit maar dan de oude grieken eindigde hun tragedies steevast met satire, de draak steken van de doorstane ellende en hun goden/ half goden.
  Het mag verkeren…maar nooit vereren….

 11. R.Paulus.

  Tuurlijk was jesus een semiet.
  Er is een interressante dissertatie over Paulus de apostal zelf.Hij zou een eigen tijdse double agent, CIA agent voor de tot stand koming van de RK kerk, Romeinse voortzetting zijn met het bedenksel dat jesus was herrezen.
  Geheim blijft geheim,. vooral niet mijn expertise om dit verder, deadsea scrolls, de esseners etc. verder uit te zoeken.
  Blijft interessant wel dat m.i,. historisch figuur in jesus die in principe een MO socialist zou zijn geweest, in een georganiseerde opstand tegen de romeinse overheersing faalde.

 12. henk Schreef:

  Vast en zeker de artikel 31 mensen waarbij meisjes als het 20 graden vriest nog een rok aan moeten hebben

  Met zwarte wollen kousen is dat immers geen probleem ….

 13. Dien domme deernen , kunnen toch op deez koude dagen , ten moedersch huize sich bequamen in het waschen , strijken en an’dre aanrechtelijke bezigheden. Alsdan zij sich ook bequamen in het breien des kousen kunnen zij met slegts lichten vorscht wederom op den fietsch ter schoole . Met gepaste trotsch hun nieuwgebreide kousen draagent … Toch :mrgreen:

 14. Nexus Schreef:

  Noem gewoon het beest met de naam: Fascisme

  In de USA noemt men lieden als Ben Kok gewoon “Nazis for Christ “

 15. Mijn diepe overtuiging is dat deze Nazi’s de Christ tot het bloed toe beledigen door zijn naam in hun mond te nemen.

Reacties zijn gesloten.