Joost Niemoller van imbecielenblog dagelijksedwerg wordt blij van vernieler van Joodse begraafplaats

Alleen nu kunnen we waarschijnlijk heeeeeel lang wachten op het “j’accuse” van Elma Drayer in 1 van de VERZETSbladen, Trouw of VN. Read my lips.

Hoe dat zit? Welnu tegenwoordig hebben we zoiets vreemds als de zogenaamde “identitairen” (what’s in a name). Dit zijn heldhaftige jongelui die opkomen voor het blanke ras in de strijd tegen het moslimgespuis. Onze vriend Jaap de Paauw schreef er eerder over in zijn stuk Bloed en Bodem.

Wat vinden de rechtse rabiate rioolrukkers ervan? Ja gewéldig natuurlijk. Neem bijvoorbeeld Fop Schipper. Schrijft in de Bruine Laster en Haatbode, pardon Volkskrant. Die juicht dit toe.

En uiteraard “PVV Alliantie” of hoe heet het. Die ooit een prijs op mijn hoofd zette omdat hij zijn honden op mij wou afsturen. Uiteraard ook per direct fan van deze “identitairen”.

Joost Niemoller wordt “blij” van die “identitairen”.

Militant? Misschien. We zullen zien. Jongeren die de straat opzoeken, niet om onze beschaving kapot te maken, maar om hem terug te zoeken, ik kan daar vooralsnog alleen maar blij van worden.

Wie zit er achter de Nederlandse afdeling van die zogenaamde “identitairen”? Paul Peters. Quote:

Maar een goede gok zou zijn dat Paul Peters er vanuit ging dat journalisten die zijn echte naam zouden kennen, die naam wel eens zouden kunnen Googlen. En dat vond Peters begrijpelijkerwijze niet gewenst. Want wanneer hij, netjes gekleed en gekapt, de pers beschaafd te woord had gestaan bij een nette extreemrechtse actie, zou het bijzonder vervelend zijn wanneer diezelfde pers op internet zou lezen wat Peters in de nacht van 29 april 2001 had gedaan. Toen vernielde hij samen met enkele andere rechtsextremisten een Joodse begraafplaats, sloeg grafzerken kapot en schilderde op tientallen andere zerken hakenkruisen en nazileuzen als ‘Jude Raus’ en ‘Wir sind zuruck’. Dat zou zo’n nette actie maar in een ongewenst perspectief zetten (kafka).

Nou binnenkort in de Volkskrant dus. Of op Radio 1. En uiteraard binnenkort op Joop want ik durf te wedden dat Bart Schut er ook wel wat in ziet.

Tot zover de aflevering van Nederland naziland vandaag.

5 gedachten over “Joost Niemoller van imbecielenblog dagelijksedwerg wordt blij van vernieler van Joodse begraafplaats”

 1. Deze “identiteiten” zijn onder niet te dikke make-up vermomde gewone neofascistische schoften die onder de hoede en goedkeuring van OM, Justitie, MID enz in Nederland blijven opereren.

  Ze zetten tot terreur en haat en directe confrontaties. Niet genoeg aan vernielingen van Joodse begraafplaatsen? Hoeven ze niet te vrezen dat ze in Nederland ooit hiervoor zullen vervolg worden. Waarom?

  Omdat ze de sympathie van de machthebbers hebben. Er is ook een Gonzalvesprijs – op de naam van een bekend rechtsextremist. Wat wil je meer?

  De geschiedenis leert dan in andere Europese landen staan de gewone mensen tegen en zeggen “Tot hier met je Fascisme!” . In Duitsland bijvoorbeeld worden straatgevechten vaak tegen extreem-rechts gevoerd en voor die tijd proberen vreedzame burgers hand in hand kordons tegen de bruine gespuis te vormen.

 2. Wat mij betreft worden deze Identitairen nazi’s genoemd en dat geldt evenzeer voor al degenen die deze griezels toejuichen.

 3. Deze Identitairen nazi’s noemen is gewoon de waarheid zeggen.
  En als niemoller schrijft dat ze de bescaving opnieuw zoeken, een goede raad:
  Laat hij en zijn soort beginnen te zoeken op plaatsen waar zij het laatste restantje van onze beschaving weggegooid hebben, met hulp van rutte cs.

 4. Nazi-dwerg Niemöller was trouwens de gek die de wereld probeerde wijs te maken dat de auto-industrie in de VS naar de knoppen was gegaan als gevolg van ‘domme negers’…
  En dit soort totaal psychisch gestoorde types krijgen in plaats van een spuitje een platform op Radio 1…
  Nederland…nazi-land.

Reacties zijn gesloten.