Gedragscode VVD nu even niet maar later

De VVD zou wel even de moeder van alle integere partijen worden, aldus Markio Ruttio van de Firma List & Bedrog. Helaas viel het een beetje tegen. Sowieso zag het VVD-congres eigenlijk niks in maatregelen met betrekking tot zoiets basaals als “integriteit”, ook de maatregelen met betrekking tot integriteit die het congres wél heeft aangenomen blijken onuitvoerbaar:

Op het congres in mei heeft Korthals wel steun gekregen voor zijn plan om alle VVD'ers een handtekening te laten zetten onder een aantal vuistregels, maar pas bij de kandidaatstelling voor de Europese verkiezingen is het partijbestuur in de positie om …bladiebla ………. (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Google-news:VVD, corrupt

Inmiddels haalt Jos “The Godfather” van Rey (VVD) ook weer het nieuws. Dit keer heeft hij blijkbaar een CDA-gedeputeerde ten val gebracht middels duistere praktijken die het daglicht niet konden verdragen. Snel! Roep VVD-voorzitter Korthals! Je weet wel die man die drie en halve ton wachtgeld opsoupeerde. Kan-ie weer gaan lopen jammeren over “integriteit”.

8 gedachten over “Gedragscode VVD nu even niet maar later”

 1. Dat mag dan weer wel ,maar als hij zelf in de kijker loopt is de wereld te klein .Hij reageert net als de voorzitter van de eerste kamer deze week ,ze deden niets verkeert .

 2. De Maffiapraktijken van de kastensysteem zijn dagelijkse kost. Van Rey windt zich terecht tegen de OM want tot voor kort geleden werd er nooit over deze maffiraktijken gesproken omdat het de gebruikelijke werkwijze in deze circuits altijd geweest is.

  Waarom moet jij je nu ineens opwinden over iets wat altijd dagelkse praktijk geweest is. Maffia gewoon. Ons-kent-ons.

 3. Ik haat die Edith Mengele Schippers het meest. Dat mens is pure machtswellust zonder behoorlijke opleiding (politicologie ???) en dus niet toeberust voor de zeer verantwoordelijke taak die zorg heet. Ze heeft al teveel moties van wantrouwen overleefd en volgens mij is zij recordhouder van dat soort moties.

  Een VVDer op zorg hoe verzin je het ? Op de eerste plaats behoor je een hart te hebben (voor mens en dier) en daarna moet je ook nog eens vakkennis hebben om te weten wat de gevolgen zijn van je handelen.

  VVDer Hoogervorst is toch echt een mooie waarschuwing vanuit het verleden dat de VVD en “die linkse hobby nu een rechtse melkkoe” de zorg nooit samen mogen komen.

  Edit Mengele Schippers ze heeft het elan van een Tatcher. Bekakt, arrogant, onsympathiek, onbekwaam, medogenloos en super associaal. Echt een vrouwenquotem opvul stuk dat is het…..

  Net als die blonde snol op Offensie met haar JSF.

  De rest van het kabinet is ook 10 x niks maar die Schippers ze vermoord mensen.

 4. Hoe heet zo een “ik heb niks fout gedaan in de ogen van god en de paus” briefje ook alweer die die gristenen gebruiken. Misschien iets voor de wij heulen met de vijand(SGP) VVD ?

  Oh ja een aflaat. Mooi he hier even tekenen en u kunt weer verder moorden, uitbuiten, verkrachten, uitzetten, op laten pakken zonder proces en graaien.

 5. @3, haat is geen goede raadgever. Moet je niet doen – kijk liever wat de mensen voor elkaar kunnen betekenen. Dat is altijd positief.

  Nu is het de tijd van de neoliberalen die de mensen als economische eenheden zien zonder enige verdere betekenis. Ze hebben er ook geen enkele humanistische en/of emotionele band met de maatschappij mee. Dit is altijd een financiële verbinding voor een neoliberaal.

 6. Dat blijkt vandaag maar weer ,hoe corrupt de hele zorgsector in mekaar zit .Heerlijk vakantie feestjes op kosten van de zorgmaffia .Georganiseerd door leden van het ministerie .En dat heet geen belangen verstrengeling .Het is dat je je zorg verzekering niet kan stop zeten ,zonder in de problemen te raken .BOETES en dat soort dingen tot incasso van justitie toe .Het klopt de zorg hoort niet in handen van de VVD .En HOOGERVORST had op het moment dat hij zijn vinger in zijn strot douwde mogen stikken .

Reacties zijn gesloten.