Asscher denkt dat we debiel zijn

Het kabinet wil in 2014 6 miljard euro bezuinigen. Maar daar is onze koene ridder Lodewijk Asscher. Hij komt te hulp.

Ondanks dat er voor ruim 6 miljard euro bezuinigd moet worden, kan 600 miljoen daar wel degelijk iets tegen uitrichten op de arbeidsmarkt, vindt de minister. (BNR)

Met andere woorden, in plaats van 6 miljard euro wordt er 5,4 miljard euro bezuinigd. Die 10 procent minder zal flink helpen, aldus de suggesties van minister Asscher.

Ben ik nou zo debiel dat ik Asschers redenering niet snap, of is Asscher zo slim?

6 gedachten over “Asscher denkt dat we debiel zijn”

 1. Mensen zitten in hongerstakingen al maanden en wat Justitie ( in onze Rechtstaat) doet is Omerta gebruiken omdat dit allemaal niet naar buiten komt.

 2. En als je nou eens 600 miljoen Euri die opgebracht is door de belastingbetalers gebruikt om een heel terreurapparaat op poten te zetten met allemaal Angelique van Delftjes als Unterscharführertjes om nóg meer mensen de dwangarbeid in te schoppen en te houden?
  Het mes snijdt voor Neerand’s nationale huilbaby Lodewijkje met dezelfde hobby als de Holocaustorganisatoren Stuckart en Heydrich Asscher aan meerdere kanten: 600 miljoen Euri die níet meer gebruikt kan worden ter verbetering van bijvoorbeeld het milieu of andere zaken waar iedereen wat aan heeft, 600 miljoen Euri waarmee wij gewone stervelingen zelf onze onderdukking betalen, verdringing van reguliere banen en dus meer winsten voor een paar plus meer kans op massale onvrede die dan gericht kan worden tegen hen wier wieg elders stond…
  Die fascistische schedelmeter die net als al het andere fascistische ongedierte in dit land slechts gedijt op haat en niet op prestaties ten goede van iedereen is gewoon het programma van Hi- pardon Wilders aan het uitvoeren…
  Men kan voor die 600 miljoen natuurlijk ook een heleboel tasers kopen..

 3. En tegelijk lees je dan dat er sinds 1980 honderd miljard verspild is, in de telegrafkrant:

  “Zo’n 100 miljard euro is er sinds 1980 door de overheid over de balk gegooid bij kostenoverschrijdingen en uitstel van grote infrastructurele projecten. Een immens bedrag, waarvan bijvoorbeeld vijf jaar achtereen het begrotingstekort zou kunnen worden betaald.”

 4. Het is toch maar belasting geld .Vraag me alleen af wie er beter van geworden is ,ergens moeten de besluit nemers er flink wijzer van geworden zijn .

Reacties zijn gesloten.