Allahu Akbar de Koran blijft in de Tweede Kamer DANKZIJ de #PVV

Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! Allahu Akbar!! Allahu Akbar!! De Koran blijft in de Tweede Kamer!! DANKZIJ de #PVV!! ”

En nu zonder gekheid: kamervoorzitter Miltenburg (je weet wel met die tieten) wou een boekenplankje opruimen. Daar staan namelijk allemaal boeken zoals de sprookjes van Christiaan Andersen en de Bijbel enzo.

Heeft Miltenburg niet nodig. Miltenburg heeft genoeg aan het reglement van orde van de Tweede Kamer. En gelijk heeft ze.

Maar wat wilde die PVV? Die wilde dat de sprookjes van Hans Christiaan Andersen en de Bijbel bleven staan, alleen de Koran moest weg.

Ja en zo zijn we natuurlijk niet met elkaar getrouwd hier in dit land. ALLE boeken blijven dus staan. Inclusief Koran.

Allahu Akbar!! Met dank aan de PVV.

PS: de SP steunde uiteraard het indienen van de motie van de PVV om ALLEEN de Koran te verwijderen en de rest te laten staan. Het is namelijk een goed gebruik in de Tweede Kamer om moties van wie dan ook te ondersteunen. Maakt niet uit hoe fascistisch de partij wiens motie je ondersteunt ook is. Een motie is gewoon een motie en deze motie zál ondersteund worden, aldus de SP. Stel Hitler diende een motie in om alle gouden tanden bij alle Joden uit te rukken: de SP zou ‘m ondersteunen. Zo rolt de SP. Een goed gebruik is een goed gebruik.

19 gedachten over “Allahu Akbar de Koran blijft in de Tweede Kamer DANKZIJ de #PVV”

 1. Ja die SP is inmiddels ook al bekeerd tot het wilderiaans nazisme

  maar goed toch blijven jullie er op stemmen hè

 2. Zo ziet men maar weer: ook de SP is een ‘hele normale partij met hele normale standpunten waar het heel prettig mee is om samen te werken’….
  Ik spuug op die lui.

 3. God wat gingen die SP mutsen weer te keer op twitter zeg. Sjongejonge de waarheid mag niet gezegd worden.

 4. @5: JvdH:

  Ben benieuwd hoe ze dit nu weer uitleggen, enig zinnig argument krijg je van de SP-ers zelden te horen.

 5. Heel simpel. De SP ondersteunt het indienen van moties altijd. Dat wil niet zeggen dat ze de motie steunen, ze steunen alleen het indienen. Vervolgens sabelen ze dan de motie KEIHARD neer. Dus als een partij een motie indient dat SP’ers tot kunstmest moeten worden verwerkt dan ondersteunt de SP het indienen en vervolgens sabelen ze die motie dan keihard neer. Dit is een goed gebruik in de Tweede Kamer. Je ziet ook heel vaak SP’ers PVV-moties KEIHARD neersabelen.

 6. “I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it”
  Alle Partijen in de Tweede Kamer ondersteunen alle moties voldoende zodat deze ingediend kan worden……. Om daarna het eerlijk en open debat over die motie aan te kunnen gaan.

  Als je het debat gekeken had dan wist je dat Van Raak (SP) de motie totaal heeft afgewezen.

 7. Je kan ook een motie totaal afwijzen en hem vervolgens niet ondersteunen. Verder heb ik het debat gekeken dus rot op met je valse insinuaties en je tegelwijsheidjes.

 8. [zeikstemmetje]Alle Partijen in de Tweede Kamer ondersteunen alle moties voldoende zodat deze ingediend kan worden[/zeikstemmetje]

  Misschien tijd om dan eens met deze blijkbaar volstrekt nutteloze “goede gewoonte” op te houden.

 9. Hee kijk!!

  “Uteindelijk trok SP-Kamerlid Jan de Wit zijn steun voor het indienen van de motie in. „Ik doe dit niet graag. Elke fractie moet moties kunnen indienen. Maar een discriminerende motie wil ik niet geacht worden te steunen”, aldus De Wit. Andere fracties volgden, waarbij termen vielen als ’dit hoort niet in een democratische rechtstaat’ (GroenLinks) tot ’ik vind het een schande’ (PvdA).”

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/archief/article/detail/1671502/2007/11/17/Kamer-stemt-toch-over-omstreden-PVV-motie.dhtml

  Maar ja dat was 2007 he.

 10. Helaas volledig gesociaal-democratiseerd die S.P. .. en de PvdA onder Asher gaat steeds meer richting waar vroeger de RECHTER vleugel van de VVD uithing .. Hebben echt ALLE partijen het indienen gesteund ?? “Fuck them All “dan !!

 11. Wat was eigenlijk de motivatie van van Miltenburg, om die sprookjesboeken te verwijderen? Alleen reglement der orde? Is m.i. een zwaktebod.

  Heb ‘het nieuws’ niet echt kunnen volgen, de afgelopen tijd.

  En waarom staan die er eigenlijk, aangezien Nederland seculier schijnt te zijn?! Tevens iets met grondwet & alle beestjes zijn gelijk, op sommige na dan – volgens sommigen…zoals de SGP (zie o.a. partijbeginsel van deze).

  _

  “Een groot deel van de Kamer reageerde ronduit negatief, vooral omdat de PVV zojuist het voorstel had gedaan om de Koran te verwijderen. Volgens die partij is het een gewelddadig, vrouwonvriendelijk en homohatend boek.”

  De bijbel kent meerdere van dat soort teksten. God (= Allah – Abrahamisme) is tevens een genocidepleger, welke helaas niet voor het Internationaal Strafhof zal verschijnen, voor een min of meer gepaste straf.

  PVV uit de kamer verwijderen, mede vanwege haatzaaien & opruiing klinkt mij stukken beter in de oren.

 12. Kijk, van Miltenbutg wil PVV steunen maar gezien de affaire met de Graaf in de Eerste Kamer mag ze dat officieel en openbaar dus niet. Mag niet. Anders moet ze meteen de Graaf’s weg opvolgen.

  Van Miltenburg wil dus PVV blijven steunen maar de Graaf’s weg niet volgen. Moeilijk. Dan maar alle boeken verwijderen, meteen na de motie van PVV, weetjewel.

  Helaas niet gelukt, ook met de steun van SP.
  Ogot,ogot, ogot,ogot,ogot, wat gebeurt met dit land?

  Tenminste een positief punt, denkt Miltenburg, heb ik niet van mijn plaats moeten ophoepelen. Foei!

 13. Ik weet niet waarom iedereen hier zo triomfantelijk reageert van zie je nou wel die SP is ook gewoon een foute partij. Jullie(sorry voor het woord jullie) hebben volkomen gelijk op dit punt overigens. Maar ik persoonlijk vind dit een verlies, een groot verlies zelfs.

  Is Partij voor de Dieren dan de enige partij die nog echt sociaal bewogen is ? Ik ken ze niet goed genoeg om daar nu een oordeel over te vellen. Ik zag ze als SP stemmer als aangename bondgenoot vs de rest. Maar nu de SP dus afvalt……

  Ik zag gisteren een SPer (weet even zijn naam niet) die een beschermhuis wil maken voor klokkenluiders. Mooi idee een goed idee en een nodig idee. Natuurlijk was die Telegrof Prul Schrijver (zogenaamd politiek journalist) weer aan het kinnezinne over de invulling van zoiets. Puur omdat meneer het niet zag zitten dat zijn vrinden de graaiers en millieuvervuilers fraudeurs daarmee een extra vijand kregen die ze zou kunnen dwarsbomen in hun jacht naar winst over de ruggen van alles en iedereen.

  Ik voel me nu verloren als de SP dus niet goed genoeg is dan hebben we echt een groot probleem in het land. Dan hebben we dus blijkbaar Extreem Rechts, Rechts en Rechts light.

  Dan zeg ik ……… gecondoleerd 🙁

 14. @15: Leon:

  [ Dan hebben we dus blijkbaar Extreem Rechts, Rechts en Rechts light. ]

  Ja.

 15. @17: Leon

  Ja, dat is het ook. Maar er zijn ook nog een paar goede mensen. Ik hoop dat die elkaar blijven vinden.
  Eigenlijk als je de bewegingen in de tijd ziet is dit altijd gebeurd. Daar komt ook weer een reactie op, en daarna begint het gedoe weer opnieuw. We hebben de wind tegen. Maar die draait wel weer, veel ellende en doden verder, helaas.

 16. Ja dat we een rechts volkje hebben en dus ook dat soort partijen verbaasde me ook niks. Gezien de NSB hier een doorstart heeft mogen / kunnen maken in de PVV via de LPF.

  Ook gezien rechts Nederlandse smerige V.O.C. verleden en alle oorlogen erna. Is voor velen nauurlijk makkelijker rechts te zijn en alles te ontkennen en door te gaan waar ze al eeuwen lang mee bezig zijn geweest

  Verantwoordelijkheid nemen is niet echts iets rechts… afschuiven wel maar nemen……… nee. Weekers much ? Edith Mengele Schippers ? Teeven….

  @ 18 Ik hoop dat nog eens mee te mogen maken dat er een andere wind gaat waaien in dit land want dat is sinds Willem van Oranje vs de Spanjaarden niet meer gebeurd.

Reacties zijn gesloten.