Werken bij defensie je moet het maar kunnen my big fat ass

Als het niet zo sickening was dan zou je er KEIHARD om kunnen lachen. Een filmpje van defensie. Overal op TV en op alle websites. Misschien zelfs wel bij ons, hier op de site. Je ziet een man rennen met een neger-babietje door de woestijn. Met een oude bejaarde man op zijn rug door het water. Met een zwangere behoeftige vrouw op zijn hoofd door de gloeiende lava. Met een baby-zeehondje door het smeltende pool-ijs rennen. En dan De Slogan:

Werken bij defensie je moet het maar kunnen

Je moet het inderdaad maar kunnen. Op basis van leugens landen binnenvallen en daar dan zoveel schade aanrichten dat er nog generaties lang octopussen geboren worden in plaats van menselijke kinderen. Op witte stipjes schieten met je joystickje (want die “terroristen” geven nou eenmaal wit af op je schermpje op 1000 kilometer afstand). Met pantsershouwitsers dorpjes in Afghanistan beschieten. 40 kilometer verderop. “Een paardenmiddel waar helaas óók onschuldige slachtoffers bij vallen”, aldus “defensie”

Ja. Werken bij defensie. Je moet het maar kunnen. Je moet inderdaad maar hypocriet, laf, en gewetenloos genoeg zijn om dat te kunnen.

2 gedachten over “Werken bij defensie je moet het maar kunnen my big fat ass”

Reacties zijn gesloten.