Ecuador veegt reet af met dreigementen USA

Briljant dit. Ecuador heeft een asiel-verzoek van klokkenluider Snowden in overweging. Dit was al genoeg reden voor rioolrabiate rechtse rukkers in de USA om te dreigen met het opzeggen van een handelsverdrag.

Dus ja dat was wel even schrikken voor Ecuador. Chantage van die machtige USA.

Dus toen heeft Ecuador het verdrag zelf maar eenzijdig opgezegd. Maar dat is niet alles, Ecuadoraans regeringswoordvoerder Alvarado maakte ook het volgende top-idee bekend:

Ecuador heeft de VS een hulpprogramma van 23 miljoen dollar aangeboden voor een ‘mensenrechtentraining’. Met het geld kan Ecuador de VS naar eigen zeggen helpen met het “voorkomen van privacyschendingen, marteling en andere mensonterende daden”, zegt Alvarado (BNR).

LOL

7 gedachten over “Ecuador veegt reet af met dreigementen USA”

 1. HUMAN RIGHTS IN ECUADOR
  President Rafael Correa has undercut freedom of the press in Ecuador by subjecting journalists and media figures to public denunciation and retaliatory litigation. Judicial independence continues to suffer due to transitional mechanisms for judicial reform that have given the government and its supporters in Congress a powerful say in appointing and dismissing judges.

  Goed hoor Ecuador!! Kan Nederland nog heel veel van leren volgens de eenzijdige linkse hap.

 2. @3 net als bij Venezuela wordt ecuador voortdurend zwart gemaakt door westerse kranten
  Het gaat hier om een wet die ingevoerd is die regelde dat journalisten net als in Nederland aangeklaagd kunnen worden voor laster . En om het aantal uitzendvergunningen van de rechtse private media aldaar . Die nog steeds het grootste deel van het medialandschap bepalen .
  En wat rechters betreft. Lees dit maar eens dan begrijp je dat het noodzakelijk was . http://www.rechtersvoorrechters.nl/hervormingen-rechterlijke-macht-ecuador-zorgwekkend/
  En dat is dan een artikel die zeker niet op de hand van ecuador was .

 3. Hoe zielig kan je zijn om nav een bericht als dit een off topic negatief tekstje dat toevallig over Ecuador gaat te gaan zitten zoeken en dit dan hier te plakken.

 4. @3, Nou van mensen zoals jij die meteen een soort Pavlovreflex vertonen bij de gedachte alleen al dat een land een keer niet in de pas wenst te lopen met de kapitalistische heilstaat VS valt in elk geval weinig te leren….
  Inderdaad: hoe zielig moet je wel niet zijn…

Reacties zijn gesloten.