Haags raadslid zegt te kotsen op vrienden van Wilders

Een merkwaardige opposant tegen samenwerking van PVV en Vlaams Blok moet wel het Haagse raadslid Paul ter Linden zijn. Pleitte hij niet eerder voor het brandmerken van hiv-patiënten?

Maar voor ieder luidt de klok op een ander ogenblik, misschien. In ieder geval wil hij geen samenwerking met de club van Dewinter en Annemans.

Deze week stuurde het Haagse raadslid Paul ter Linden een woedende mail aan zijn fractie, aan fractievoorzitter Machiel de Graaf en aan Geert Wilders. Hij noemt daarin Dewinter “niet alleen antisemiet, ook notoire homohater”, terwijl, zo schrijft Ter Linden, de PVV islamieten verwijt joden en homo’s te verafschuwen.

Ter Linden stuurde twee filmpjes over Dewinter mee waarin hij zich negatief uitlaat over homo’s en “negers”. Hij sluit zijn mail af met: “Echt, ik kots op deze gek.”

Volgens Ter Linden zijn er zeker nog vijf andere PVV’ers tegen de samenwerking. Dit moeten dus volksvertegenwoordigers zijn op enige plaats, want zoals bekend heeft de PVV maar een enkel lid. Ter Lindens bezwaar dat er geen inhoudelijk debat in de partij is bevreemdt dan ook: er is geen partij om mee te debatteren.

Niettemin: opmerkelijke kritiek op de Lijder….

3 gedachten over “Haags raadslid zegt te kotsen op vrienden van Wilders”

  1. Selectieve verontwaardiging van deze PVV’er. Een ieder die een beetje heeft opgelet, zag dit van verre aankomen, ondanks de eerdere “ontkennningen” van Wilders.

    En wederom is het vrij simpel om aan te tonen, hoe selectief dit alles is. Vervang Jood/ Homo met Moslim. En kijk willens en wetens weg van de aantoonbare leugens van Wilders cs.

    Paul ter Linden, ga je heel diep schamen. Echt, ik kots op jou en je mede-PVV’ers.

  2. Marc, helemaal met je eens,zéér selectieve verontwaardiging, maar dat zijn we wel gewend van deze griezels.

  3. PVV is tegen voor zijn en voor tegen zijn, is alleen voor als alles tegenzit en stemt alleen tegen als links voor is en en en..
    Verwacht nog iemand iets van deze 1mans peroxideclub met bruin geuniformeerde onderdanen. Nee toch?

Reacties zijn gesloten.