Koranverbrandend Wildersadeptje gearresteerd? Of toch niet?

This just in. Christelijk hystericus Terry Jones die onlangs het nieuws haalde met zijn Koranverbranddag en waar wij eerder aandacht aan gaven omdat hij een ordinaire PVV- aanhanger bleek te zijn zou op 4 augustus gearresteerd zijn wegens “sharing pictures of children in various states of nudity over the popular file sharing network Limewire”, zo leren wij op NBC.

Update: Dit blijkt verder de enige bron van het verhaal en ik vond het er wel serieus uitzien maar heb het ten tijde van plaatsen van het bericht niet verder onderzocht en nu ik nog eens verder kijk lijkt het verhaal me een verzinsel, waarvoor excuses.

Zo lossen wij dat op hier. Gewoon even toegeven dat we fout zitten. Dit komt gelukkig zelden voor; dit was de eerste keer. 😀

5 gedachten over “Koranverbrandend Wildersadeptje gearresteerd? Of toch niet?”

  1. had het een week geleden al gezien , besloot het niet te plaatsen omdat mijnsinziens iemands sexualiteit ( in welke vorm dan ook ) los gezien moet worden van zijn politieke standpunten ,,,

  2. Ik heb niet het gevoel dat dit goed onderbouwd nieuws is. Het 18 dagen oude artikel staat in de categorie ‘News From You’ en er is verder niet veel concreets over op het net te vinden. Me dunkt dat dit een hoop meer aandacht had gekregen indien de man echt zou zijn opgepakt voor kinderporno.

Reacties zijn gesloten.