20 levensgevaarlijke kraaien koste wat kost ausrotten

Soms denk je wel eens dat Nederland één grote aflevering van South-Park is. Nu moeten er weer 20 “invasieve” kraaien kapot. Deze zogenaamd Indische Huiskraaien bivakkeren reeds een kwart eeuw rond het station van Hoek van Holland. Ze zijn vermoedelijk als verstekeling op een schip meegekomen uit Azië. In sommige landen sterft de hele bevolking van de honger vanwege de schade aan de gewassen die dit afschuwelijke dier veroorzaakt. In 2012 werden er 23 van dit soort gruwelijke mormels geteld rond Hoek van Holland. Ongeveer net zo veel als een kwart eeuw geleden. In Nederland is een enorm grote kans dat deze 23 kraaien al onze kikkers op vreten, en diverse andere vogelsoorten wegconcurreren. Dus moeten ze KAPOT. We hebben ze 20 jaar gedoogd maar nu is het GENOEG. De fik in die stinkkraaien. Weg ermee! VOL is VOL! Eigen kraai eerst!

5 gedachten over “20 levensgevaarlijke kraaien koste wat kost ausrotten”

 1. Ja, nu zijn het er nog 23, maar hoeveel zijn het er over 10 jaar?
  En wie zegt mij dat het geen fundamentalistische of zelfs extreme spionnen zijn?
  En ja, terug sturen gaat niet, geen papieren he?
  Bruin rechts zal dit wel als een mooie oefening zien voor de toekomst, en ik, ik moet er van kotsen.

 2. @1 Denk ook aan de aanzuigende werking als we dit soort indringers in onze mooie Vaderlansche Cultuur tolereren. De Corvus splendenisering van Europa is op handen! Geert, doe iets!

 3. Sharon Dijksma heeft ze persoonlijk geschrapt van de bedreigd lijst …… PvdA ten top .. kunnen ze mee bij de PVV stemmers aankomen : Persoonlijk exoten “uitroeiingsklaar gemaakt .. “

 4. Even ter verduidelijking.
  Dit gebeurt altijd al op een of andere manier. Het leven verspreid zich nu eenmaal. Is het nu erg of zo’n dier nu in- of uitheems is? Misschien zijn deze 23 (power?) kraaien inderdaad een bedreiging zijn voor de inheemse soort. So what? Dan krijgen we hier een andere soort. Dit geld evenzo voor de Pallas-eekhoorn. En wij maar jagen.
  Zelf hebben onze voorouders waarschijnlijk ooit in Afrika gewoond.

Reacties zijn gesloten.