Als je toch met CDA’ers wil communiceren over hun onzalige krapuliteiten

CDA'er Joop Atsma Surhuisterveen, 6 juli 1956
CDA-kamerlid Joop Atsma uit Surhuisterveen wordt bedolven onder de e-mails waarin hij en zijn fractiegenoten worden opgeroepen de coalitieonderhandelingen met de PVV van Geert Wilders zo snel mogelijk te beëindigen. (Dagblad van het Noorden)

Vanwege de beslissende fase waarin de formatie van Kabinet Bruin I nu verkeert treft Atsma dagelijks honderden mails aan in zijn mailbox. Maar Joop is niet onder de indruk. Hij “werkt aan een technische ingreep aan zijn computer, waardoor de standaard-anti-PVV-mails worden geweigerd”.

Met andere woorden; hij installeert een filter dat mails over PVV eruit knikkert.

Nou en dan weet je gelijk de oplossing.

Schrijf gewoon:

– Doe het niet!
– Ga niet in zee met een FOUTE partij!
– Door welke foute krapulenclub zou Jezus zich laten gedogen!
– Denk aan de beginselen van het CDA!

Of gewoon:

– Denk na!!

Etc. etc. etc.

Veel schrijfplezier 🙂

6 gedachten over “Als je toch met CDA’ers wil communiceren over hun onzalige krapuliteiten”

  1. Goed punt Nolly, gewoon iedereen schrijven.

    Lijkt me ook een goed idee af en toe een Koranboek als cadeau naar Wilders te sturen, vind je niet?

  2. 15 Pas op voor valse profeten, die in schaapskleren op jullie afkomen maar eigenlijk roofzuchtige wolven zijn. 16 Aan hun vruchten zul je hen herkennen. Men plukt toch geen druiven van doornstruiken of vijgen van distels? 17 Zo draagt elke goede boom goede vruchten, maar een slechte boom draagt slechte vruchten. 18 Een goede boom kan geen slechte vruchten dragen, evenmin als een slechte boom goede vruchten dragen kan. 19 Elke boom die geen goede vruchten draagt, wordt omgehakt en in het vuur geworpen. 20 Zo kunnen jullie hen dus aan hun vruchten herkennen.

  3. Of je valt de man niet lastig, want als hij een beetje zoals ik denkt, dan gaat hij juist gemotiveerd raken als niemand het wil. Bedoel als iedereen zegt dat je iets niet moet doen, wil je het juist meer. 😉

  4. Dank je Dehnus, hiermee maak je duidelijk dat die persoon eigenlijk het verstand van een 12-13 jarige puberend jongen heeft.

  5. Nah, het is iets wat in de mens zit. Als je twijfelt over iets en je krijgt teveel tegengas gaan mensen zich vaak dieper ingraven en juist het tegenovergestelde doen.

Reacties zijn gesloten.