VVD heeft al weer een oplossing voor Het Wolvenprobleem: uiteraard allemaal kapot schieten

Photo: US Fish and Wildlife Service
Photo: US Fish and Wildlife Service
In het kader van de komkommertijd is er een heusche 98% wolf aangespoeld in Nederland dus wat doet het journaille dan? Uiteraard aan politici vragen wat die daarvan vinden. Zo kunnen politici zich leuk profileren. Voor de PvdA spreekt het natuurlijk vanzelf dat de wolf van harte welkom is (was, want de eerste de beste die NL binnen kwam maakten we al kapot), en voor de VVD spreekt het dan weer vanzelf dat wolven kapot gemaakt dienen te worden.

Om volstrekt onzinnige lulkoek redenen dood en verderf zaaien blijft nu eenmaal een rechtse hobby, en ook voor de (overigens in NL totaal afwezige) wolf wil de VVD geen uitzondering maken op deze regel.

“De effecten zijn nu nog helemaal niet bekend”, aldus de VVD. Maar als de wolf Nederland massaal gaat bevolken, de verkeersveiligheid in gevaar brengt, en alle alle kindertjes van bange blanke rechtse mensjes naar de strotjes vliegt dan zullen we helaas moeten zorgen voor een Endlösung der Wolfenfrage.

Laat dat maar aan de VVD over.

Okay, er heeft in de hele geschiedenis van Nederland nog nooit 1 wolf 1 Nederlander iets aangedaan, maar de rabiaatrechtse alles-moet-kapot-toon is alweer gezet.

Zo rollen ze bij de VVD.

Ook weer typisch dat men kiest voor massaal afschieten als oplossing voor een totaal niet bestaand probleem. Maar ja zo zijn rechtse mensen, die schijten nu eenmaal voor alles in hun broek.

8 gedachten over “VVD heeft al weer een oplossing voor Het Wolvenprobleem: uiteraard allemaal kapot schieten”

 1. Ik zie een zekere overeenkomst met de kraaien in Hoek van Holland. De commentaren zijn ook hier van toepassing.

 2. 😆

  “Voor de PvdA spreekt het natuurlijk vanzelf dat de wolf van harte welkom is”…

  Bedoel je hiermee dat ze op die manier de VVD hebben benaderd voor de huidige regeringscoalitie? 🙂

 3. Totdat iemand suggereert die ‘oplossing’ eens toe te passen op de VVD’ers zelve. Dan schreeuwen ze moord en brand waarschijnlijk. Dan voelen ze zich ‘bedreigd’.
  Bovendien, waar maken ze zich druk over anders dan dat ‘natuur’ en VVD’ers nou eenmaal elkaar uitsluiten. Het zijn immers geen geldwolven die wolven.

 4. Ik las ergens de opmerking VVD = Ver Van Dieren.

  Mensen zijn ook dieren. Zoogdieren to be exact. En dat klopt dus. De VVD staat ver van wat belangrijk is in het leven. En dat zijn geen zaken als geld en macht. Maar alles wat groeit en bloeit. Alles dat lief heeft. Alles met een Sociaal bewogen hart en dan bedoel ik niet die PVDA draken. Die doen alsof.

  Rechts is en blijft de dode tak aan de boom der evolutie.

  De wereld was plat volgens hen.
  Evolutietheorie was niet waar volgens hen.
  Samen sta je sterk kan niet volgens hen.

  Ik heb ergens heel veel medelijden met ze. Wat zullen ze eenzaam zijn met hun gekochte stemmen en gekochte liefde die VVDers.

Reacties zijn gesloten.