Door de VVD geronselde “gastarbeiders” in opstand #otto

Het klinkt naar Ludieke Actie, maar er zit meer achter: vijftig boze werkers van het “uitzendbureau” OTTO houden het kantoor bezet in Utrecht. Zij demonstreerden met een koe, om uit te drukken dat zij zich als vee behandeld voelen.

“Otto Workforce”, naar eigen zeggen “dé [sic] gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van (inter)nationale arbeidsbemiddeling”.

Raad van Advies
Vanwege de maatschappelijke positie van arbeidsmigranten in Nederland, heeft OTTO Work Force een Raad van Advies. De leden van dit adviesorgaan zijn Dries van de Beek, Frank de Grave, René van der Linden, Ruud Vreeman en Hans Wiegel.

Raad van Commissarissen
Sinds 2008 kent OTTO Work Force een Raad van Commissarissen. De Raad wordt voorgezeten door Peter Verlegh, die in 2008 is teruggetreden als Chief Financial Officer van het bedrijf. Verlegh was als vennoot bij Deloitte nauw betrokken bij de oprichting van OTTO Work Force in 2000 en trad in 2001 toe tot de directie van OTTO Work Force. De andere leden van de Raad van Commissarissen zijn Ger Biermans, belastingadviseur en Eerste Kamerlid, en Ton aan de Stegge, voormalig bestuursvoorzitter van Ericsson, Telfort en PCM.

Een “ons-kent-ons”-clubje van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Ger Biermans is uiteraard van de VVD, Aan de Stegge is geen “politiek” lid maar zit in het netwerk, onder andere bij vastgoed/zorgzwendelaar Herter.

De stakers en bezetters van OTTO hebben het grootste en grofste machtsblok van Nederland tegenover zich. Reden te meer om hun succes toe te wensen

1 gedachte over “Door de VVD geronselde “gastarbeiders” in opstand #otto”

 1. Ook die termen van die managers.

  Work Force

  Chief Financial Officer

  Alsof er een Amerikaans bedrijf in hen geintresseert zou zijn…

  Die sufferds met hun Alfa Opleidinkje bedrijfsgeneuzel of Communicatie blah blah. Die zonnebank gebruinde maatpakken met 2 rechter graai handen en een vlotte babbel.

  Ik kan het niet meer binnen houden maar ik haat ze ik haat ze echt. Ik zou het niet erg vinden als ze verdwijnen van de ene op de andere dag. Ik mis ze niet en dat zal uiteindelijk niemand doen. Niemand mist van die rasassociale onwezens. Ze zijn ook niet meer te redden. Ze draaien en kronkelen in hun eigen slijm totdat ze genoeg hebben en vluchten naar zonnige belasting paradijsen. Ze zullen zichzelf atlijd alles willen toeeigenen omdat ze denken er hard voor hebben gewerkt.

  Het is al vaker bewezen dat bedrijven zonder managers veel beter presteren en men zich verantwoordelijker voelt voor zijn of haar baan en ook nog eens minder vaak ziek is en dus ook gelukkiger.

  Maatpakken doen je rug krom staan en je haren overeind zetten. Die onkunde en dat gebral. Ik HAAT HET!

  Een gezond mens met gezond verstand zou hetzelfde moeten doen. Een natuurlijke antireactie op dat soort gladde gluiperts.

Reacties zijn gesloten.