Amerikaanse Wilders-vrienden schieten in eigen voet!

Ach en wee. Wat erg! Moslims willen een “triomf”-moskee bouwen op de plek van “hun” misdaad-van-de-eeuw: Ground Zero in New York City.

De kwaadaardige hypocrisie van de haatzaaiers werd dezer dagen geïllustreerd door de ontdekking, dat de Saudische mede-financier van het Cordoba-project, die door Fox werd gebanvloekt wegens zijn “terroristengeld”, tevens een van de belangrijkste aandeelhouders is van het Murdoch-concern waartoe Fox News behoort!

Link naar video op Huibslog

Still uit Stewart’s uitzending. Fox News genereert shareholder value voor de saudiër, die het weer investeert in het Cordoba centrum…

“Wie “as a nation” het Cordoba-centrum wil boykotten wegens het Saudische geld, moet ook “Fox News” boycotten!”, constateert de Amerikaanse tv-persoonlijkheid Jon Stewart in een hilarische uitzending, die verderop in dit stuk te bekijken valt.

Je moet niet de illusie krijgen, dat de internationale haatzaaiers van deze gaffe onder de indruk zullen komen. Het wantrouwen is gezaaid en het is weer eens de schuld van de “linkse media”.

Geert Wilders was er natuurlijk als de kippen bij, om deze nieuwe brutale move van het oprukkend kalifaat een halt toe te gaan roepen, op 11 september in New York op een demonstratie van heel ultra-rechts Amerika onder leiding van de fascistische actiegroep SIOA (Stop Islamization Of America).

De usual suspects (Pamela Geller, Robert Spencer, Jon Bolton, Sarah Palin en de Tea-Party mensen) hebben zich ditmaal verenigd in een golf van hypocriete verontwaardiging, die voluit wordt ondersteund door het populaire TV-kanaal Fox News.

Het was wel een beetje lastig, om het vredelievende initiatief van een indertijd door de Bush-regering in de watten gelegde en uitgesproken anti-Al Qaeda imam (Rauf), die al tientallen jaren in Lower Manhattan een istamitisch centrum beheert, zodanig te demoniseren, dat het lijkt op de ombouw van de Aya Sophia tot moskee (1453) of, als je het cultuurrelativistisch wilt zien, de ombouw van de Alhambra-moskee tot een RK kerk (ook 15e eeuw).

De New Yorkse burgemeester Michael Bloomberg en president Obama bewijzen, door hun kalmerende woorden, nogmaals dat ze of zelf moslim zijn, of minstens behoren tot de linkse wereldsamenzwering die met de Moslimbroederschap heeft afgesproken om overal de Sharia in te voeren. Zeggen of suggereren Wilders en zijn foute vrienden.

Maar als je totalitaire bijgeloof voorschrijft, dat de Islam “evil” is, dan moeten de feiten zich daraan maar aanpassen.

Echt een gezelschap waarbij Geert thuishoort.

Het arsenaal van verdachtmakingen en bangmakerij bestaat uit uit hun verband gerukte uitspraken van de imam, exploitatie van het verdriet van de familieleden van de slachtoffers (onder wie overigens ongeveer 200 moslims, waarvan er meerdere behoorden tot de vaste bezoekers van imam Rauf’s centrum) en … het summum van bewijs: Een deel van het geld voor het Cordoba-centrum komt uit Saudi-Arabië!

Fox News maakte daar veel werk van. Wie “terroristengeld” aanneemt, moet geboykot worden. De Saudische prins Alwaleed bin Talal beheert een koninklijk S-Arabisch investeringsfonds dat niets met de verspreiding van het Wahhabisme van doen heeft. Het fonds neemt deel in het kapitaal van Citibank en van de investeringsvehikels van de familie Bush. En is dus ook deels eigenaar van Fox News. [..]

…..

– Verder lezen en Stewart’s uitzending bekijken: Huibslog

– Engelse versie: “Evil” (dixit Fox News) Saudi sponsor of Cordoba Centre is big shareholder of … Fox News!

5 gedachten over “Amerikaanse Wilders-vrienden schieten in eigen voet!”

  1. In het Alhambra werd een RK kerk gebouwd. Hetzelde werd gedaan in de grote moskee van Sevilla. Zelfs Maximiliaan vond dat laatste een schande, op esthetische gronden. De grote moskee van Cordoba werd inderdaad ook omgezet in een kerk.

  2. Wat ik nou niet snap is dat de initiatiefnemers van het Cordoba-house uitgerekend vlakbij Ground Zero zo’n centrum willen bouwen. Je kunt in heel New York terecht, of eigenlijk heel Amerika.
    Als je dan uitgerekend dáár je islamitisch centrum bouwt dan doe je dat toch om te provoceren, niet dan ? met een beetje empathisch vermogen zou je kunnen begrijpen dat het pijnlijk is voor nabestaanden van de slachtoffers, maar ook voor andere inwoners van de VS.

Reacties zijn gesloten.