Accountant VVD-seksrel Wassenaar in zijn kruis getast

Meer VVD corruptie nieuws. De accountant die, eerder in een onderzoek naar de VVD-seksrel in Wassenaar, VVD-wethouder Henk de Graaf in zijn geheel vrij pleitte van het doen van seksueel intimiderende opmerkingen tegen gemeenteraadslid Mary-Jo van de Velde, nou ja “geheel”, voor 99,5 procent, is nu boos op de Accountantskamer die hem heeft berispt vanwege zijn “ondeskundig, onzorgvuldig en onprofessioneel” onderzoek. Maar volgens Ten Wolde, de accountant in kwestie, had de Accountantskamer zich er buiten moeten houden, aangezien Ten Wolde sinds december 2012 geen registeraccountant meer is.

Wat Ten Wolde eigenlijk wel is, wordt niet geheel duidelijk, ja “oud-directeur van integriteitsbureau BING”, dus daar was hij blijkbaar ook niet echt succesvol. Ondertussen kan VVD-wethouder Henk de Graaf opgelucht adem halen (NRC).

1 gedachte over “Accountant VVD-seksrel Wassenaar in zijn kruis getast”

  1. Hij is gewoon lekker met pensioen gegaan. Maar het betrof dus een ‘onderzoek’ door het BING – hetzelfde BING dat onlangs meende dat bij de deelraad Feijenoord van alles mis was (storm in een glas water, maar met grote gevolgen) en nu dus zelf misschien wel niet zo integer blijkt te zijn.

    Maar in Wassenaar zou er niets aan de hand zijn geweest. Mevrouw van de Velde, die de politiek inmiddels de rug toegekeerd heeft, werd daardoor impliciet voor leugenaarster uitgemaakt. Enfin, die sprong dus een gat in de lucht toen bleek dat die conclusie twijfelachtig mag heten: http://www.leidschdagblad.nl/regionaal/leidenenregio/article23489553.ece/Mary-Jo-van-de-Velde-Voor-altijd-verbonden-aan-de-seksrel.

    Het lijkt erop dat BING een adviesbureau als alle andere is: ze concluderen wat de opdrachtgever wil horen. En dat mag dan mensen de maat nemen wat hun integriteit betreft.

Reacties zijn gesloten.