Wilders: islam is brabbeldebrabbel wauweldewauwel

Geert Wilders (PVV)
Geert Wilders (PVV)
BREKEND – BREKEND – BREKEND – BREKEND – BREKEND – BREKEND
Brekend, nee schokkend nieuws: de islam is echt het ALLERERGSTE dat Nederland ooit is overkomen. KIJK OM JE HEEN! Roepen PVV-aanhangers dan altijd. Zelf doen ze dat namelijk ook. Zij hebben hun hoofd in hun aars zitten en zien de bruine smurrie in hun endeldarm. Schokkend! Zo zie je maar dat om je heen kijken niet altijd even zinvol is.

Een ander voorbeeld van mensen die net zo goed kunnen stoppen met om zich heen kijken zijn politici, die denken dat Wilders een leuke gezellige vent is van een frisse geinige partij waar niets mis mee is.

Logisch. Als je de hele dag met een stel nazi’s in 1 kamer zit en gezellig samen koffie drinken in het restaurant dan ga je inderdaad misschien denken dat zoiets normaal is. Stockholm syndroom heet dat geloof ik.

Een jaar of 80 geleden dachten ze ook dat het volstrekt normaal was. Anyway het interview met die goorlap lees je hier. Pardon hier.

23 gedachten over “Wilders: islam is brabbeldebrabbel wauweldewauwel”

 1. Je kunt de problemen pas daadkrachtig aanpakken als je erkent dat de PVV een gevaarlijke, fascistische en totalitaire ideologie is die niet in Nederland thuishoort. Om Wilders maar eens te parafraseren.

 2. @1, Ja, en wat mij betreft worden die fascistische goorlappen allemaal gedeporteerd net zoals zij van plan zijn te doen met ‘honderden miljoenen’ moslims.
  Al geef ik toe dat het niet erg netjes is de rest van de wereld met onze drek op te zadelen.

 3. Waarom zwijgen we hem niet dood ?
  Hij bereikt zo weer mensen met zijn walgelijke uitspraak.

 4. @3, Dat zou pakweg 30 jaar geleden nog gekund hebben. Maar: zie jij een fundamenteel verschil tussen diegenen die met Wilders Bruin ! gevormd hebben en Wilders?
  En zie jij een fundamenteel verschil tussen een vice-premier in een bruine regering die schedels wil meten (en er ‘aanstoot aanneemt’ als hem gewezen wordt op waar zij viezigheid feitelijk op neerkomt) en die fascist Wilders?
  Wilders is niet een geisoleerd iets. Wilders dat is zo langzamerhand – ik vind het vreselijk te moeten zeggen – heel Nederland.
  Anders zijn concentratiekampen voor dwangarbeiders en asielzoekers niet te verklaren, de nimmer aflatende hetze in de media niet tegen moslims, mensen die zich druk maken over het milieu of de praktijken van Monsanto etc. etc.
  Wilders…dat is G4S, dat zijn drones en tasers, dat is afbraak van zorg en sociale voorzieningen.,…
  Kortom: Widers regeert…hij heet officieel Rutte of Samsom of Klijnsma of Asscher.
  Maar dat laatste is een onbelangrijk detail en anders weet de Dienst Terugkeer & Vertrek (het huidige RSHA Referat IVB4) wel raad met dat soort zaken als iemands naam of uiterlijk…
  Wilders doodzwijgen is thans je kop wel heel ver in het zand steken en aldus medeplichtig zijn aan vreselijke zaken.
  Het is onmogelijk.

 5. Ralph heeft gelijk; er moet inderdaad ingegaan worden tegen wat men steeds normaler gaat vinden.

 6. Ik had het ergens anders ook al geschreven maar het kan niet genoeg herhaald worden. Wie nog steeds van mening is dat Wilders en zijn aanhangers geen onverholen nazi’s zijn heeft het niet begrepen en zal het nooit begrijpen. Nazi’s,en iets met problemen. Anderen, liefst een bevolkingsgroep welke zich niet zo goed kan verdedigen, de schuld geven. Daar dan een “oplossing”voor aandragen. En de kiem is gelegd voor een nieuwe ” kristalnacht”! Het meest kwalijke is dat andere partijen de PVV-nazi’s best een normale “partij”vinden! Dat maakt bijna de gehele 2ekamer medeschuldig aan de nazi-praktijken van Wilders en zijn PVV! Dat verklaart ook de stompzinnige en misdadige handelswijze van het duo Opstelten en Teeven. Voor de rest van het zooitje handlangers in de 2e kamer geldt, wie zwijgt stemt toe!

 7. “Waarom zwijgen we hem niet dood ?”

  Omdat zwijgen, wegkijken is. Gemakszucht is niet wenselijk, wanneer het aankomt op fascisten. Het is laf, en het is lui.

  Het is Wilders niet enkel om ‘de Islam’ te doen. Deze maniak heeft een andere agenda, zoals ook meermalen hier op deze site beschreven. Zoals je had kunnen weten.

  Verder wat Ralph en Laurent hierboven al aangeven.

 8. Mochten er nog steeds mafkezen zijn welke niet beseffen waartoe de ideologie van Wilders en de handelswijze van goornekken als Opstelten en Teeven toe leiden:

  De politie betreedt de rechten van patiënten op de spoedeisende hulp (SEH) met de voeten. Dat meldt Omroep West vrijdag op basis van een verklaring van de stichting Medicus en Maatschappij. Volgens de voorzitter van de stichting lopen politieagenten regelmatig artsen in de weg.Het gaat met name om patiënten die door agenten op de eerste hulp worden begeleid zoals asielzoekers, verdachten en slachtoffers van een misdrijf. Agenten gaan zover dat ze behandelkamers binnenkomen en medische gegevens gebruiken en verzamelen, meldt Omroep West. Volgens de regels mogen politieagenten niet in behandelkamers mogen komen op het moment dat een patiënt wordt behandeld. Deze regels worden volgens Medicus en Maatschappij wekelijks door agenten overtreden. De voorzitter van de stichting haalt een voorbeeld aan van een jonge vrouw die als slachtoffer van een verkrachting op een eerste hulp werd binnengebracht. De politieman die haar begeleidde, stond erop dat hij bij haar gynaecologisch onderzoek mocht zijn. Ondanks verzet van de artsen en verpleegkundigen, blijft de agent bij het onderzoek aanwezig.

  Neem hier nota van rechtsmensch, eens overkomt het u. Dan ook niet Hitleriaans gaan lopen schreeuwen en brullen. Rechtstaat volgens Wilders, Opstelten en Teeven is een keuze!

 9. @9, Binnen het Politiestaat is er geen macht die de politieman kan stoppen. De logica is dat hij een pistool heeft en zal je door de kop schieten, op de bekende manier, wanneer maar hij zin in heeft.

  Ga ’s kijken in de Musea van DDR. Teeven en Opstelten hebben niets nieuws uitgevonden. Ze mogen wel voor ereburgerschap van DDR in aanmerking komen.

 10. @9: Links:

  Dan wordt het tijd dat die medici ook eens massaal in opstand komen en de pers opzoeken.

 11. @11 Le Roi danse

  Welke pers? Nederlands hoernaille? De zichzelf journalist noemende hijgende meute welke dubbelloops Rufte en zijn rapaille nabralt? Misschien wordt het de hoogste tijd voor een jaren 60 methode. De methode van de straatklinkers en de stenen, gelardeerd met een fiks aantal rookbommen en in het geheel geen ontzag meer voor het Jan Hagel van de rechtse meute!

 12. Le Roi danse heeft helemaal gelijk: artsen die geintimideerd worden door de politie of voor de voeten gelopen worden, die accepteren dat politieagenten behandelkamers binnenstappen zijn geen knip voor de neus waard als ze niet openlijk en door het hele land zich hier duidelijk tegen uitspreken. En laat die lui zich dan ook meteen distantieren van hun collega’s die zich medeplichtig maken aan de misdaden van de staat jegens asielzoekers met die ‘fit to fly’ verklaringen.

  Wat ik zeggen wilde: dit stuk is ook erg de moeite waard:
  http://edgeofeurope.wordpress.com/2013/07/13/de-ware-vrijheid/

 13. @13: Ralph:

  Over de medici hoeven we ons ook geen enkele illusie te maken Ralph. Elcke Bonsen ja, die zocht de pers op, verder niemand. Over Dupuis schreef ik hier al, en in alle dictaturen verzetten ze zich vrijwel nooit, sterker nog ze voer(d)en vaak de meest gore praktijken uit, ook ongevraagd.

  Maar de straatklinkers en stenen van @12 gaan de boel niet veranderen, sterker nog het zal de fascisten in de hand werken.
  Ik vrees dan ook het moment dat Rechts zélf een moskee de lucht in laat vliegen, waarna Links de schuld krijgt. Een oud en beproefd fascistisch recept.

 14. @14, Daar valt geen sped tussen te krijgen. Inderdaad schandalig dat iedereen op één na in de medische wereld zijn bek houdt over die schandelijke praktijken van artesen in dienst van het kwaad.
  En ook vwb die straatklinkers heb je helemaal gelijk evenals je vrees voor waar rechts toe in staat is om de gewenste burgeroorlog en etnische zuiveringen uit te lokken. Want dat men dat graag wil…daar heb ik weinig illusies omtrend. Ze durven het alleen nog net niet hardop te zeggen.

 15. Wilders doet dit alleen maar om de Ramadan van mensen te verstoren , iedere Ramadan komt hij rond het begin met een bekscheet van dit type .. een soort digitaal ruiten bekalken …

 16. @14:

  [ Ik vrees dan ook het moment dat Rechts zélf een moskee de lucht in laat vliegen, ]

  Uiteraard bedoelde ik geen moskee, maar een partijkantoor of iets dergelijks van henzelf.

 17. @16, het is oorlog voor Jan lul, pardon Wilders en consorten, dan zijn alle handelingen natuurlijk oorlogsgericht.

  De laatste fase van het kapitalisme.
  Heb je geteld hoeveel oorlogen zijn de laatste jaren gevoerd en nu nog doorgaan?

 18. Ik weet niks zinnigs meer te zeggen over de PVV. Zeker ook omdat extreem rechts nog steeds recordhouder is als het gaat om moorden. En daar vallen ook die relifanaten onder maar het gaat nu even om de PVVer zelf het soort dat wel NSB had gestemd 60 jaar geleden.

 19. @3, daar geef ik je gelijk mits ik de Media zou zijn.

  Dat ben ik het niet.
  Dus moet ik nu eigenlijk tegengewicht voor het optreden van de gecontroleerde media bieden.

 20. Wilders doodzwijgen? Nee, te laat. Zo belachelijk maken als hij eigenlijk is, is volgens mij de betere methode.
  Ik begrijp niet, waarom het Vaderlandsche Journaille hier niet met beide benen inspringt. Die kerel is met een beetje feitenkennis zo makkelijk te kakken te zetten.
  Hopenlijk overspeelt de Blonde Profeet eindelijk zijn hand en dan gebeurd er dit:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vsM4Ew3Wmbg
  En ik wens het hem van ganse harte toe.

 21. Geef die man niet zoveel aandacht joh, des te meer aandacht wij hem geven des te eerder zit hij in een strand paviljoen in Israël te rentenieren. Dat is de enige reden dat hij zijn ziel op deze manier verkoopt ;).

Reacties zijn gesloten.