Een kabinet met een partij die in oorlog is met de islam (met Israël als front) kan niet samenbinden

Attention CDA: this is not a drill
Ik dacht laat ik het eens kort houden mijn reactie op het statement van CDA voorzitter Henk Bleker bij Knievil & Brink; ik vat het gewoon samen in de titel.

Verder verwijs ik naar mijn artikel Wanneer vertrekt Wilders naar het front?

Update: ah antwoord van Wilders is binnen.9 gedachten over “Een kabinet met een partij die in oorlog is met de islam (met Israël als front) kan niet samenbinden”

 1. “Bleker moet heel snel ophouden met zijn partijpolitiek gespin in de media. Anders brengt hij wat mij betreft de kansen op politieke samenwerking met de PVV in gevaar” – zou hij er volgens de NRC aan toegevoegd hebben (kan dat niet vinden).

  Beste Bleker, zou je hier even mee door willen gaan? Het land verlossen van deze Wilders met wat niet meer is dan nietszeggende CDA-praat, prachtig!

 2. “Kan die CDA-voorzitter Bleker niet even op vakantie gaan of zo? Wat een enorme zeurpiet. En voor alle helderheid: de PVV moet helemaal niks!”

  Keep pushing, Greet, keep pushing…I dare you, I double dare you…

 3. het was toch FF te kort. Waarom, Hoezo, Argumenten?
  Kon het kabinet Wiegel met van Agt wel samen binden? Konden de kabinetten Lubbers samenbinden? Waarom is het nu anders. Er is altijd een regerende coalitie en een oppositie. Dat zal nu ook zo zijn.

 4. Kan jouw linkerhersenhelft wel met je rechterhersenhelft samenbinden? Ik weet het niet.

  Tenminste niet als jij niet begrijpt dat oorlog met de islam (met israël) als front haaks staat op samenbinden.

  Maar vermoedelijk begrijp jij dat gewoon heus wel.

 5. Wilders gaat zelf ‘gewoon’ door met alles zeggen wat in zijn botte harses opkomt, zoals hij ons tot vervelens toe vertelt, maar verder moet natuurlijk iedereen zijn muil houden.

 6. ik kom uit een CDA nest (ARP) en mijn ouders en Gereformeerde vrienden stonden in 2002 echt te juichen toen Balki op het toneel verscheen. Dat ze daarvoor met de LPF samen moesten werken maakte ze echt niets uit. Geloof mij nou maar: de Christen democraten zijn echt niet zo principieel. Ze doen ook niet meer veel aan het geloof. Dat zogenaamde principiele dat ze nu ten toon spreiden is met de haren bijgesleept.
  Ik heb dezelfde mensen tot en met 1980 ofzo ook nooit iets principieels tegen de apartheid horen zeggen. En tot 1995 niets tegen Israel. Het is allemaal toneelspel om niets

 7. En je punt is? Ik moet niet schrijven wat ik schrijf want het CDA doet toch lekker zelf wat het wil?

  Ik blijf erbij: oorlog tegen de islam met Israël als front gaat niet samen met “samenbinden”.

  Dat kronkelt zelfs de gluiperigste CDA-paling niet recht.

Reacties zijn gesloten.