Goede vraag: is een clown een dienaar van Satan? Ik zeg ja

"Volksvertegenwoordiger"
“Volksvertegenwoordiger”
Bij de gereformeerden is er momenteel volop discussie over de interessante vraag of clowns dienaren zijn van Satan. Dit lijkt me evident. Neem bijvoorbeeld Mark Rutte (VVD). Deze clown presteert het om al grappend en grollend dit land finaal naar de klote te helpen. “Hihihi koop een auto!” zo probeert hij ons aan het lachen te maken. Maar zoals wel vaker bij clowns lacht er niemand want je weet dat er iets mis is. Zoals bij clown Teeven. Tijdens de circusact van Teeven vallen regelmatig doden. Is dat om te lachen? Nee. Want we hebben hier te maken met het werk van Satan en dat is niet funny. Of clown Diederik Samsom. Ik heb hem gisteren geblockt en gerapporteerd voor spam op Twitter. Ben ik gediend van zijn freakshow? Neen. Neem clown Asscher. Zie hem guitig rondstappen op zijn grote flapschoenen. Is dat leuk? Nee. Neem clown Ard van der Steur die zijn bretels zo leuk “poingggg” kan laten doen die van die grappige verhalen kan vertellen die zo leugenachtig en vals en vuil zijn dat het gewoon voorbij grappig is. Als er iets dienaren zijn van Satan dan zijn het wel dit soort clowns. QED. De gereformeerden hebben dus alwéér gelijk.

7 gedachten over “Goede vraag: is een clown een dienaar van Satan? Ik zeg ja”

 1. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

  “Vanouds heeft de reformatorische wereld een wat gespannen verhouding gehad met toneelspel en film. Dat had er o.a. mee te maken dat het een ‘gespeelde’ wereld was. Het is niet ‘echt’. Waarheid en eerlijkheid moeten ons leiden…”

  Nou, gereformeerden van allerlei pluimage, hetzij hersteld; hervormd, of wat voor sekte men ook volge, begin dan maar eens! Ds. A. de Lange uit Dordrecht voorop!

  _

  “Neem clown Ard van der Steur die zijn bretels zo leuk “poingggg” kan laten doen die van die grappige verhalen kan vertellen die zo leugenachtig en vals en vuil zijn dat het gewoon voorbij grappig is.”

  Oh ja, die leugenachtige en vuile VVD’er. Ja, die mag wel bij Petrus aankloppen. Of ‘ie wordt doorgelaten is een tweede.
  https://twitter.com/ArdvanderSteur/status/198139899042471937

 2. Maar goed. “Zaken die niet echt zijn” en zo. Nee die moeten we inderdaad niet willen.

 3. Rutte en zijn VVD doen alles voor de Mammon. Immers als het over tabak of auto’s gaat mag de mens niet tegen zichzelf in bescherming worden genomen (want ‘vrije keuze’) nu het over vaccins gaat telt die vrije keuze ineens niet meer. Het is altijd een of andere industrie die aan het langste eind trekt.

 4. @4,
  ” nu het over vaccins gaat telt die vrije keuze ineens niet meer”

  Kan je even voorbeelden geven, waar mensen (evt. onder dwang) _verplicht zijn_, om een inenting tegen bijvoorbeeld mazelen te nemen?

  Rook ik in de tussentijd even een paar peuken.

 5. God is ook een clown. Een van zijn nieuwste grappen zijn de dood van Syrische kinderen. En lachen dat hij doet………..

 6. @6 De seculiere Baath partij van Assad is daar hoofdzakelijk schuldig aan ..

Reacties zijn gesloten.