Gekke Haagse PVV’er trekt op kansloze wijze ten strijde tegen “monstermoskee” in…. Leiden.

Haagse PVV-er Ter Linden
Paul ter Linden van de PVV Den Haag wil dat de gemeente Leiden de bouwvergunning intrekt voor de moskee die de Moskee Islamitische Vereniging momenteel bouwt op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan en de Marnixstraat. (Sleutelstad)

Soort Wildersje in het klein dus. 😀

Ik vind een reactie eronder wel goed trouwens.

De vrijheid van Godsdienst en Meningsuiting word altijd beschermd maar tegelijkertijd mogen Moskeeën niet gebouwd worden? Als er animo voor is dan mag het er gewoon komen. Aangezien moslims ook Nederlanders zijn en geen minderwaardige rioolratten.

Daar gaat het om namelijk.

22 gedachten over “Gekke Haagse PVV’er trekt op kansloze wijze ten strijde tegen “monstermoskee” in…. Leiden.”

 1. pffffttttt ze kunnen die bijna lege kerken ook gaan delen toch? 😆
  minaretje naast de toren? waarom niet. en afspraken maken.

  hier denkt Mustafa er zo over:

  quote
  Let’s just reopen Hagia Sophia as church/mosque
  unquote

  en dan nog zeggen dat Turken achterlijk zijn,. volgens mij is een groot deel van het Nederlandse Volk “achterlijk”. oké, geen 1 1/2 miljoen. maar een miljoen gebleekte indo volgers.

  ehm bron: Tr.daily news 😎

  beetje gebruiken die gebouwen. wat te denken van het ongebruikte Paleis op de Dam? mogelijkheden zat. 💡

 2. #1. Sjef die eisen van alles. die willen miljoenen mensen omscholen tot Donald Duck lezers. het zijn wereld verbeteraars. alleen hebben ze een klein denkraam en leven ze in een benauwde wereld,. 🙄

 3. Volgens Ter Linden faciliteert de gemeente Leiden vrouwenonderdrukking, jodenhaat en homogeweld door mee te werken aan de komst van de moskee, die bovendien binnen een kilometer van homo-uitgaansgelegenheid COC wordt gebouwd.

  Zie het verband niet met Homogeweld. Gaan die mensen na het vrijdaggebed even een kilometer lopen richting COC? En het gebed is s’ middags uitgaan doe je s’avonds. 💡

 4. waarschijnlijk weet hij gewoon niet waar Den Haag ophoud , en is alles binnen een half uur rijden “Den Haag”voor hem …

  Of was dit misschien goede oude Joodsch Christenlijke Missonaire activiteit …

 5. Ah, die Paul ter Linden. Die graag homoseksuelen brandmerkt als ze HIV positief zijn. :). Leuke jongen is dat altijd, dus volgens de PVV mag er binnen een straal van 1 KM geen moskee van gevoelige plekken gebouwd worden.

  HEY NEW YORK! WE WETEN NU DE GOEDE AFSTAND! HET IS 1 KILOMETER! ZEGT HET VOORT! Dan kunnen ze daar het Cordoba house bouwen :).

 6. Paul ter Linden stond op nummer 11 van de kandidatenlijst van de PVV Den Haag. Wat heeft hij in Leiden te zoeken? De PVV heeft daar niet eens meegedaan met de verkiezingen. Waarschijnlijk is hij verdwaald, letterlijk en figuurlijk.

 7. en ach wilders zit toch ook moeilijk te doen over een interreligieus centrum in New York . Da’s ook niet echt binnen zijn terrein.

 8. Als je bij Leiden bent en je gaat nog 20 minuten door met de trein zit je in Amsterdam. 💡 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 9. Als Van der Linden een moskee koppelt aan vrouwenonderdrukking, jodenhaat en homogeweld, dan zegt dat iets over zijn beeld van Islam. Dat hoeft natuurlijk niet de waarheid te zijn. Sterker nog; het laat duidelijk zien dat Van der Linden zonder enige kennis van zaken conclussies kan trekken 🙂 En dat, beste landgenoten, dat is nou waar de PVV voor staat 🙂

 10. Wilders en soortgelijken roepen maar wat,als het maar over de islam gaat,
  als het maar vernederend is,zoals islam is achterlijk de moslims dom dus ongewenst.
  De islam zou een fanatiek en agressief geloof zijn,de vrouwen onderdrukt de homos gediscrimineert etc. etc.
  We zouden alles wat hij roept met een korrel zout moeten nemen,zij het niet dat er zoveel mensen voor zijn partij hebben gestemt.
  Zijn er nou zoveel domme mensen die zonder besef voor zijn partij gekozen hebben,of is er echt iets aan de hand.
  Hoezeer ik ook mijn best doe,ik kan hem gewoon niet serieus nemen,
  iemand die zo kortzichtig is en niks anders kan bedenken dan de islam zwartmaken en een zondebok zoeken om de aandacht te krijgen,is gewoon zielig.
  Het klopt dat er problemen zijn met bijvoorbeeld de islamitische marokaanse jeugd in amsterdam en rotterdam,maar er zijn daartegen weer weinig problemen met de islamitische turkse,arabische egyptische etc jeugd,wat zou betekenen dat de probleem niet ligt bij islamitische maar bij een bepaald groep jongeren die toevalligerwijs uit een bepaald islamitische land komen.
  Zo zijn er ook problemen met antilliaanse jongeren,die gelukkig niet islamitisch zijn,kan je dit misschien ook op de moslims afschuiven.
  Meneer wilders,we worden allemaal als mens geboren,en we gaan als mens dood.
  We horen elkaar te respecteren zoals we zijn,met onze manier van leven,manier van denken en manier van geloven.

  Hou de eer aan jezelf en spot niet met mensen

 11. Die Hollandse cultuur, valt die onder de kunst & cultuur waar Wilders zo graag op bezuinigen wil? Waar de voor kunst & cultuur verantwoordelijke organisatie die subsidies ontvangen door een PVV’er per brief gevraagd worden inzage te geven in hun boekhouding, terwijl alles gewoon voor hem ter inzage ligt op het gemeentehuis? Die cultuur?

  Er is maar één vijand van de zogenaamde Hollandse ‘cultuur’, en dat is Geertje en zijn club cultuurbarbaren. Want kunst & cultuur? Da’s toch een echt linkse hobby.

  Wie is overigens de moordenaar? Kolonel Mustard in de bibliotheek met de kaarsenstandaard?

Reacties zijn gesloten.