Frankrijk pakt levensgevaarlijke dagelijksestandaard-tokkie op

De Franse autoriteiten hebben gisteren Kristian ‘Varg’ Vikernes (40), een Noorse neo-nazi opgepakt op verdenking van het beramen van een aanslag. Dat melden de Franse krant Le Figaro en het persagentschap Reuters.

Zijn Franse vrouw, in het bezit van een wapenvergunning, had onlangs 4 wapens gekocht.

Vikernes had wel begrip voor de aanslag van Anders Breivik, 2 jaar geleden: “Wanneer het voorbestaan van je land is bedreigd, heb je het recht jezelf te verdedigen, ook door geweld als dat nodig blijkt.”

Maar het doden van onschuldige burgers ging Vikernes toch te ver. Dit is opvallend want in extreemrechtse kringen (= op diverse rioolwebsites die hier heel gewoon zijn) in Nederland worden de slachtoffers van Breivik juist niet gezien als “onschuldig”, ook al waren het kinderen. Op sites als elsevier, amsterdampost, dagelijksestandaard en noem al die zwakzinngie tokkiezooi maar op wordt dit heel normaal gevonden.

Vikernes heeft bij een eerdere gevangenisstraf zijn naam veranderd in Varg Qisling Larssøn Vikernes. Qisling was de nazi die in Noorwegen de scepter zwaaide tijdens de Duitse bezetting.

“Varg” is Noors voor wolf. Wolven zijn heel populair bij de rioolrabiaten. Dat is al zo sinds mensenheugenis. Normaal zou het uiteraard niet bij me opkomen om zo’n vuile nazi te linken aan een beschaafd weblog als dagelijksestandaard, ware het niet dat op de ochtend van de dag dat “Varg” gearresteerd werd, de zuurstokroze tuinkabouter Joost Niemoller, bekend van radio en TV en wat minder bekend van zijn liefde voor het gedachtegoed van Anders Breivik, de volgende verzuchting op genoemde site plaatste, over de slappe Nederlanders:

Ingespoten door jarenlange politiek correcte censuur, niet meer in staat om de ogen te openen, en van mak schaap in trotse wolf te veranderen (bron).

Nee we moeten inderdaad meer “Vargen” hebben. Maar dat regelt de dagelijksestandaard verder wel.

12 gedachten over “Frankrijk pakt levensgevaarlijke dagelijksestandaard-tokkie op”

 1. Elke dag wel weer in het nieuws. Rechtse criminelen die ons het leven zuur proberen te maken. En nog hele volkstammen die het wel mooi vinden en erop stemmen/steunen en er aan meedoen.

  Ook weer een Bank in het nieuws die Energieprijzen manipuleerden. Echt er gaat geen dag voorbij zonder rechtse hobbies.

 2. “Enkele weken terug ontmoette ik in een café in Berlijn een jong Israëlisch stel.”
  GATVERDAMME!!! GATVERDAMME !!! Laat hij weg blijven!!

 3. Er zijn heel wat nederlanders die naar dit soort gebieden in Frankrijk trekken, op zoek naar gelijkgestemden?

 4. Inderdaad het aanloop naar de arrestatie van Kristian de Wolf Viking is het aanschaf van 4 wapens door zijn vrouw geweest.

  Voorts had Kristian al heel lang overal op internet zijn sympathieën en bewondering voor Breivik uitgesproken.

  Langs dit misschien een idee voor de Nederlandse autoriteiten om uit te zoeken hoeveel van de bewonderaars van Breivik/Wilders bij de schietverenigingen in Nederland als lid aangesloten zijn?

  Dit heet harmonisatie van de politie/veiligheidsonderzoek.

 5. @6 Cornelis, dit gebeurt allemaal op aanwijzingen en aandringen van de Duitse Opsporingsdienst.

  Waneer gaan onze eigen autoriteiten in Nederland achter de wolven van eigen bodem aan?

  Er zitten behoorlijke tussen in. Waren niet Bob Smalhout en zijn zoon die en hele arsenaal oorlogswapens onderhielden voor in het geval dat allochtonen iets zouden willen uitspoken zoals bijvoorbeeld gelijke rechten opvragen?

 6. @8 “Waneer gaan onze eigen autoriteiten in Nederland achter de wolven van eigen bodem aan? ”

  De VVD wou ze toch afschieten? Voor zover we ze niet zelf platrijden dan.

 7. @8 De Nederlanse authoriteiten wachten tot er iets in de Waan Van De Dag Pers verschijnt en handelen dan eventueel. Dat wordt lang wachten …

 8. @allen, eerste zin in het gelinkte artikel van @6 …

  “In Nederland, […] Duitsland en Zwitserland is de politie bezig met een actie tegen een extreem-rechts netwerk.”

  Er *moet* wel ‘enig bewijslast aanwezig zijn’ vooraleer men actie *mag* ondernemen.

  Het blijft een lastige, maar ik heb zo het vermoeden dat niemand alhier op Krapuul zit te wachten op volstrekte willekeur m.b.t. invallen en dies meer. Althans, dat is de indruk welke ik van menig krijg. Doemdenken (ja, maar, als…blabla) is verder volstrekt irrelevant.

  “Bromsnor” moet m.i. nu nog even de computer(s) van Breivikje in spe joost niemoller laten onderzoeken. En de resultaten graag publiekelijk beschikbaar maken.

  @8, heb hier nog wel een lijst met namen en (mogelijke) adressen liggen van de Nederlandse afd. van ‘Blood and Honour’, welke enkele jaren terug via een hack publiekelijk zijn gemaakt. Copypaste van Pastebin. Klopt wat je zegt over Smalhout, overigens.

Reacties zijn gesloten.