Wilders doet in Australië alsof ie de grootste partij van Nederland is

Wilders Kaese-aus-Holland (copyright)Voorproefje van 11 september New York? Lees bijgaand kletsverhaal van Wilders. Anderhalve maand geleden opgenomen. Geert is de grootste partij in Nederland. Bruin I komt eraan. Hij gaat moskeeën sluiten en islamitische scholen verbieden. Oh ja en de islam is fascistisch en noem maar op. Maxime wen er maar aan!

Update: smullen bij de Telegraaf natuurlijk.

32 gedachten over “Wilders doet in Australië alsof ie de grootste partij van Nederland is”

 1. Dit lijkt me toch wel de debielste reactie die we hier ooit gezien hebben of ik moet me vergissen. 💡

 2. Redelijk onleesbaar is het geheel wel. En echt samenhangend zou ik het ook niet willen noemen. Chapeau overigens voor de fraaie combinatie linkschmensch haterij, complottheoriën én niet begrijpen wat het verband is tussen de Mexicaanse griep en Mexico.

  Overigens klaagt de beste man (vrouw?) elders ook nog eens over het feit dat mensen denken dat de PVV aanhang niet al te slim zou zijn. Hoe zou dat nou toch komen?

 3. Ik denk dat de huisartsen ietwat selectiever te werk moeten gaan als ze medicijnen voorschrijven 🙂

  Ik moet zeggen; zijn reacties zijn echt stom maar op een of andere manier kan ik erom lachen….

  @Revolutie bla bla bla…. Blijf aub terugkomen, laat je niet wegjagen door onze afkeurende reacties op je “bijdrage”. Er worden hier te vaak serieuse zaken besproken. Af en toe lachen om compleet idiote verhalen is nooit weg. Bedankt dat je ons eventjes kon laten glimlachen, thanx….

 4. Echt weer kolder. De PVV noch Wilders doet of hij de grootste is. Hij zegt dat hij de grootste is in de poll op dat moment. Wat volledig waar is. 😀 😀

  Bedankt voor de link trouwens. Het is een mooie documentaire.

 5. Ik moest trouwens aan een rapsong van Def Rhymz denken toen ik de “bijdrage” van Revolutie bla bla bla…. las.

  Hieronder een link. Vooral bij 3:43 (nadat Def werd gebeten door Giboa de slang) begon hij onzin uit te kramen. Dat stukje komt aardig overeen met het betoog van Revolutie bla bla bla….. 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=eozbjMMUVkQ

 6. Nou een ding doet ie goed, afleiden van het onderwerp zodat geen serieuse reactie erop gegeven wordt.
  Dan blijft gelden wat de DE Blonde Fùhrer gezegd heeft.

 7. Alles gehoord en gelezen hebbend, wordt ik zo langzamerhand voorstander van een groot Europa. Hoeven we niet meer te stemmen, want het kiezen is er toch al lang van af, en laten we het allemaal bepalen door presidenten van landen als Frankrijk en Italie.

  Kunnen links en rechts straks in samenhorigheid gaan klagen in een taal die toch niet begrepen wordt door Sakorzy of Berlusconi.

 8. Ben je d’r nou nog steeds? Ik dacht die zal wel ergens in een of andere zwerverbiercoma liggen inmiddels.

 9. Ik zie nergens 150 000 buitenlanders per jaar in Nederland aankomen. Waarschijnlijk door de roes en haat denkt die persoon dat 15.000.000 Nederlanders buiten z’n dorp buitenlanders zijn of wil hij ze op dit manier bestempelen?

  Hoe dan ook het is een escalatie van met smurrie gooien en geen argumenten verwoord met een kroegtaal. Dat doen we niet op dit weblog dus NIET..

  Ik stem voor verwijdering van zijn bijdragen met doel het gesprek/discussie gezond houden. Misschien zijn er ook anderen hiervoor?

 10. In een land als Nederland zit er een groot gat tussen kunnen en willen. Dit mede als gevolg van ons politieke bestel, waarbij links en rechts min of meer tot elkaar veroordeeld zijn om tot compromissen te komen. De soep wordt meestal dan ook niet zo heet gegeten als deze wordt opgediend.

  De ophef over de echo van verkiezingsretoriek is niets om je over te verheugen of te verbazen. Tegenstellingen verharden door links en rechts vergelijkingen te maken met dubieuze personen uit het verleden en bieden dan ook geen garantie voor de toekomst.

  Dan nu maar liever hersenloos dan straks teleurgesteld.

 11. Dank je wel. Mijn enige bedoeling is dat, ook als we niet hetzelfde mening delen, dat we toch met argumenten met elkaar discuteren. Met smurrie gooien is een rechts handicap tevens rechts reflex.

 12. Wilders draaide zijn gebruikeljke riedel af en noemde weer zijn kopvodden tax als rag tax als the polluter pays, principe de vervuiler betaald.
  Er is al eerder bepleit dat kopvodden een limburgs woord voor hoofddoek zou zijn, mooi niet dus, a rag is gewoon een vod !
  Ik heb een aantal reacties gelezen, velen waren in de bekende trant van eindelijk een held die durft te zeggen wat wij denken, maar ook weer duidelijk een nieuwe hitler.
  Hij lijkt erop dat hij met succes begonnen is om de australische bevolking de verdelen….
  Commentator noemde wel dat Wilders zich toch druk om zijn rechtszaak maken en dat dit vooral zou zijn omdat veroordeling zijn buitenlandse missies zou kunnen dwarsbomen.

  Laat ik nou precies hetzelfde denken…

 13. Kopvod is gewoon een bijna letterlijke vertaling van de Amerikaanse uitdrukking Rag-head een door Moslim-haters geliefde uitdrukking voor Arabieren …

 14. Volgens meerdere bronnen zou de term kopvod niet door Wilders bedacht zijn. Dat het gebruik ervan in negatieve context is kan ik niet ontkennen maar rechts en links gooien even hard met smurrie naar elkaar. Links mag bijvoorbeeld graag demoniseren met volledig (historisch) scheefgaande vergelijkingen met het facistische verleden en daarmee hun principiële afkeer voeden.

  Betreffende de topic doen politici van anderen partijen zich in binnen- en buitenland volgens mij vaak ook mooier voor dan ze werkelijk zijn. Bijvoorbeeld staatssecretarissen die doen voorkomen dat ze minister zijn of een gewezen burgemeester die zich rond laat leiden alsof hij de nieuwe premier is. Ben trouwens benieuwd of Job Cohen straks ook zo ‘rechtlijnig’ is als het hem allemaal wat moeilijker gemaakt wordt. Of volgt deze straks de weg van Wouter Bos met een mooie wachtgeld regeling. Het is dan ook makkelijk om principieel te zijn als je inkomen de komende jaren gegarandeerd is.

  Voor wat dat betreft zit er een kern van waarheid in de beschuldiging dat de, niet per se linkse, elite zich verrijkt. Politiek wordt niet voor de eer bedreven maar zorgt bij de meeste voor een goed belegde boterham.

  Voor de confessionelen onder ons geldt dus: ‘Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.’ En steniging lijkt mij toch echt barbaars en tot het verleden behoren. Iets wat in Iran, één van de landen waar de sharia geldt, nog recentelijk tot verontwaardiging leidde in de media. Er valt dus iets te zeggen over het verchil tussen geloof en ideologie. Alle ophef die dan ook gemaakt wordt over een aantal uitspraken zijn niet alleen van hun context ontdaan maar ook nog eens volledig uit hun verband gerukt.

  Gewichtige termen als imago-schade, staatsrechtelijk gevaar en andere onzin zijn leuk om de kiezer zand in de ogen te strooien. Maar dit wordt ongeloofwaardig als je de ontwikkelingen in historisch en internationaal perspectief zet. Wat dat betreft zijn er parallelen te trekken met de vorming van het kabinet den Uyl. Een kabinet waarin een aantal CDA prominenten die zich nu roeren trouwens zitting hadden.

  Misschien is het alles wel de schrik en angst voor veranderingen die onvermijdelijk worden nu de burger niet alleen mondiger wordt maar ook minder makkelijk in zuilen is in te delen.

  Ik zegen de verworvenheden die we hebben. Het is alleen jammer dat sommige de vrijheid gebruiken om te ‘flamen’. Het bevestigt niet alleen het beeld dat de Wilders aanhanger een klein vocabulair heeft maar zorgt uiteindelijk voor censuur.

Reacties zijn gesloten.