BREKEND: VVD-kamerlid Johan Houwers stapt op wegens integriteitskwestie

Welk kamerlid dat weten ze nog niet, ze moeten nog loten. Aan VVD’ers met integriteitsproblemen geen gebrek. Johan Houwers.

Dit lijkt me wel een grappige kandidaat, beroepsleugenaar Ard van der Steur: Dan blijft deze beroepsleugenaar dus nog even plakken met zijn vette obese reet:

Place your bets

5 gedachten over “BREKEND: VVD-kamerlid Johan Houwers stapt op wegens integriteitskwestie”

 1. Ik zal de Nederlandse vlag uitsteken, en de hele dag alle coupletten van het Wilhelmus zingen tot mijn buren er gek van worden, wanneer Ard van der Steur vertrekt. Maar die lamzak beseft volgens mij niet eens wat het woord ‘integriteit’ inhoud.

  Liegen over doden. Laf.

  Het zal mij benieuwen met wat voor zielig jankverhaal de VVD(‘er) aankomt. “Het was nimmer de intentie om…blablabla”

  Een gedegen juridisch onderzoek naar alle VVD’ers in geheel Nederland, is meer op z’n plek. De “goeden” hebben niets te verbergen…toch?

 2. De hoeveelste nog maar? Ik ben de tel kwijt, inmiddels.

  Zal dadelijk ‘es kijken hoeveel VVD’ers er ter lande zijn. 5% er vanaf, en de rest een juridisch onderzoek.

 3. VVDers ……….

  Van welke planeet komen die eigenlijk ?

  Graaianus toch ?

  Vermoeiend volkje is het. En bovenal kwaadaardig tot op het bot.

  Vooral jonge VVDers die nog omhoog moeten ellebogen. Die met die staalharde liefdeloze ogen al piepjong en nat achter de oren in een maatpak rondlopen. Die al vinden dat ze het verdiend hebben.

  Vaak het haantjes type maar wel te laf om een knokpartijtje zelf uit te vechten. Vaak vinden zichzelf ook zo erg geestig…. of nog erger briljant.

  Maar wel een softe studie doen want techniek of kernfyscia …. nee het moet lekker om centjes tellen gaan en dubbele boekhouding en of daarbij kinderen in Afrika of elders worden uitgebuit maakt ze geen flikker uit.

  JOVD is een broeinest van ellende. Pappie en Mammie betalen het allemaal. Zonder dat waren ze allemaal het oh zo gehate plebs….

Reacties zijn gesloten.