CDA’er Arie Oostlander: “Geert Wilders gedraagt zich net zo opruiend als Bosnisch-Servische leider Karadzic”

CDA prominent
Het middenkader van het CDA vindt onderhandelingen met de PVV allemaal prachtig terwijl er aan “prominenten” die samenwerking met de PVV verafschuwen niet bepaald een gebrek is. Deze worden dan vervolgens uitgemaakt voor “lijken”, “fossielen”, “dinosaurussen”, “net kleine kinderen” etc.

Leuk om in zo’n partij “prominent” te zijn. 😀

CDA’er Arie Oostlander, geen idee trouwens of dat een prominent is of een middenkader, verwoordt zijn reserves over onderhandelingen met de PVV als volgt;

Geert Wilders gedraagt zich even opruiend als de Bosnisch-Servische leider Karadzic. Wilders zorgt voor het klimaat waarin etnisch geweld ontstaat. En hij zou het niet betreuren als dat er ook komt. Het CDA heeft bij hem niets te zoeken. (Trouw)

9 gedachten over “CDA’er Arie Oostlander: “Geert Wilders gedraagt zich net zo opruiend als Bosnisch-Servische leider Karadzic””

 1. Goede punt. Ik denk dat Karadzic zou hem rustig kunnen oproepen als zijn meest belangrijke getuige.
  Misschien nog een bosje radicale Wilders aanhangers erbij om even een “goede” sfeer te doen creëren bij de Internationale Tribunaal.

 2. Oostlander was directeur van het wetenschappelijk instituut van het CDA en later lid van het Euro-parlement. Hij is 74, dus inmiddels met pensioen.
  Hij is ‘de geestelijk vader’ van Balkenende, stond in zijn bio. Volgens mij ben je dan écht prominent, maar aangezien hij over de zeventig is, zullen de Wilderianen in het CDA hem wel een brontosaurus noemen.

 3. Hij weet niet dat appels en peren verschillend zijn.
  Deze oude garde moet zich nu verdedigen. Hij heeft zeker een baantje bij
  goede doelen e.d. en plukt nog een graantje mee. Dit moet nu verdedigt worden.

 4. SPIERTS Schreef:

  Hij weet niet dat appels en peren verschillend zijn.
  Deze oude garde moet zich nu verdedigen. Hij heeft zeker een baantje bij
  goede doelen e.d. en plukt nog een graantje mee. Dit moet nu verdedigt worden.

  Een rotte slizovic-pruim en een rotte limburgse asperge zijn allebei schadelijk voor de gezondheid .. slappe reactie trouwens , je reageert niet op het issue maar je gaat over op karaktermoord op degene die het niet met je leider eens is , wat is in die stijl JOUW motivatie , heb je natte dromen van het doodtrappen van Moslim-babies als kampbeul ergens in de peel ???

 5. Al Bakrastani Schreef:

  je reageert niet op het issue maar je gaat over op karaktermoord op degene die het niet met je leider eens is ,

  Je heb hem precies op zijn zwakste plekje gepakt, oftewel zijn “verborgen” intentie.

Reacties zijn gesloten.