Ibrahim Wijbenga (CDA) prostitueert dode kinderen voor zijn eigen genot

Waar heb je voor het laatst dode kinderlijkjes zien bungelen aan een touw? Zeg eens eerlijk, nou? Op de timeline van CDA-raadslid Ibrahim Wijbenga natuurlijk. Sowieso kennen wij natuurlijk deze CDA-maniak als een rare freak die geilt op geweld. Maar dat hij ook kinderlijkjes ophangt voor de kijkcijfers dat is zelfs nieuws VOOR ONS.

Best wel een zonderling, die Ibrahim Wijbenga.

Of kun je misschien beter zeggen: wat een extremistische hoop stront? Blijkbaar klopt er nog geen hol van wat-ie beweert ook.

Beetje random foto’s van hangende kinderen zitten twieten dan ben je best wel ziek. Of niet soms? Wisten jullie trouwens dat Ibrahim Wijbenga op twitter een goede vriend is van @bpschut van Joop? Je weet wel die man die islamisten (= bijv. half Egypte) met wortel en tak wil uitroeien?

En zo’n ranzig mormel wil dan bepalen wie hier bij ons mag schrijven. Op zich wel goed, nu weten wij wat een stem op het CDA betekent.

6 gedachten over “Ibrahim Wijbenga (CDA) prostitueert dode kinderen voor zijn eigen genot”

  1. Als je denkt dat het niet gekker kan in NL…dan is dat een illusie. Net zo’n illusie als dat een samengestelde regering met zulke landelijke oude grote politieke partijen als die er nu zijn de oplossing geven voor alle door henzelf gemaaklte problemen. Men houdt liever de misstanden in stand, en het liefst moet dat uitbreiden…zo te merken aan de afbraak van fatsoen en eerlijkheid in de realiteit.

  2. Wijbinga zou een klasse stukjespoeper voor DDS, TPO, PI, etc. zijn. Die nemen het ook niet zo nauw met bronnen en research (van bronnen). Het gaat om hetzen en sensatie, om te kunnen hetzen.

  3. Vraagje, wel eens een rechtsmensch gezien, gehoord, iets van gelezen of bij lijfelijke nadering geroken, welke niet liegt, bedriegd, fraudeerd, of anderszins de medemens schoffeerd?

  4. @3 Ja, hoor, die bestaan best. Sommige van mijn beste vrienden zijn best rechts. Maar werkelijk fatsoenlijk, anders waren het ook niet mijn vrienden. Die zie je dus ook niet in de politiek of als stukjesschrijvers.

  5. Die Ibrahim doet me denken aan een stukje stront in het toilet dat je zelfs met hard borstelen niet wegpoetst en maar blijft stinken.

Reacties zijn gesloten.