“Pro-blogger” Robert Engel spreekt zich uit voor deportatie alle moslims

Deze weirdo hadden we nog niet in ons archief. Maar ik ken hem wel, vriendje van Bert “Rifapen” Brussen die een keer tegen me begon te krijsen toen ik een verkeerd achtergrondje had op mijn twitterprofiel. Toen heb ik m maar geblokt. Blijkbaar is hij mislukt als pro-blogger en wil hij nu hele bevolkingsgroepen op de trein gaan laden. Dat was zo’n jaar of 70 geleden ook een “way of life” voor bepaalde mislukkelingen.

Deze vorm van "onze manier van leven" was toch al een jaar of 70 afgeschaft?
“Pro-Blogger” Robert Engel

10 gedachten over ““Pro-blogger” Robert Engel spreekt zich uit voor deportatie alle moslims”

 1. nou, zijn manier van leven is niet de mijne.

  Hij is inderdaad een mislukte blogger. Hij was docent webloggen (huh????) bij Avans Hogeschool maar die hebben hem kennelijk weggejaagd.

  Kennelijk tonen niet alleen moslims geen respect voor zijn manier van leven:
  http://marketingp0rn.nl/colofon/
  Sneu hoor.

 2. T’is ook best moeielijk hoor voor ons als Mosselims om respect op te brengen voor brulaapjes met aanvallen van sjagerijn omdat ze hun aambeien door de Islaam veroorzaakt zien … Maar Robbie E. Die komen door al dat persen op stukjes stront die je vervolgens als “Tweets ” de wereld in gooi , dat je het daarbij graag over moslims hebt is niet de oorzaak hoor ….

 3. Volgens mij valt dit tocjh wel degelijk onder een van die artikelen waarvoor Wilders detsijds is aangeklaagd. Blijkbaar voelt men zich tegenwoordig veilig genoeg om zoiets te zeggen. Gewoon een jaar in de bak met deze figuur dus, want dat staat daarop. Wie licht het OM even in, en dan niet die twee weigerambtenaren als officier die we bij Wilders hadden.

 4. wat ons raszuivere Europeanen superieur maakt tov moslims Turken en Marokkanen is dat wij geen religie nodig hebben om ons superieur te wanen en ons geweld tegen anders culturelen is dus ook geen inferieur religieus geweld maar intellectueel geweld; zo dat moest gezegd worden.

Reacties zijn gesloten.