Rare @fverhoef van HP/DeTijd loopt de boel weer eens te bedonderen

Nou die gekke Frank Verhoef had toch wel de scoop van de eeuw vandaag toen hij een tweet wist op te duikelen van een een niet-actieve PvdA’er een PvdA-fotograaf die een burgeroorlog waarschijnlijker acht dan een Bruin I kabinet.

Vervolgens nog een sneer naar “rabiaat linkse VARA-website Joop”.

Aldus Frank Verhoef.

Dus ik reageer daar bij HP/DeTijd en ik zeg “goh en ik weet nog wel een website van PVV-aanhangers waar ze wel raad weten met deze John Geerts en de redactie van Joop. Executie peloton op de Waalsdorpervlakte. Kom ik nu ook op HP/DeTijd met deze onthulling?“.

Zo’n site weet ik namelijk ik heb er hier al eens over geschreven.

En wat doet die gekke verhoef? Mijn commentaar wissen. 😮

Vervolgens staat er wel een reactie van een of ander overspannen PVV-aanhangsel met stront in zijn ogen:

Het heeft even geduurd maar eindelijk heeft deze man voldoende bewijs. 😮

Bewijs waarvan is niet helemaal duidelijk maar dat maakt HP/De Tijd kennelijk allemaal niks uit.

Het doet me denken aan die andere rare daar bij HP/De Tijd, die Bas Paternotte.

Ik kwam er onlangs achter dat Bas Paternotte mij geblokkeerd had op Twitter. Ik was verbaasd want ik kon me niet herinneren dat ik ooit 1 keer iets tegen hem gezegd had.

Dus toen iemand anders het ging navragen toen zei Paternotte dat het kwam omdat ik op hem had gescholden. Wat precies dat wist hij niet meer maar het is echt heel erg geweest anders zou hij me niet geblokkeerd hebben.

Hier “koekoek” geluidje denken.

😆

Update: en de rare frank verhoef heeft de rechtzaakdreiging van het PVV-aanhangsel toch ook maar weggehaald dus ik denk dat de rechtzaak niet doorgaat. 💡

20 gedachten over “Rare @fverhoef van HP/DeTijd loopt de boel weer eens te bedonderen”

 1. Leuk , mogen we voor je komen juichen als je in de beklaagdenbank staat ??? …. en als je dan vast kom te zitten “In deze bajes zit geen gajes , maar hollandsch glorie potverdorie ” op de gevangenis schilderen ??? 😮

 2. Eerst even afwachten wat de aanklacht is. Zeggen dat je een website weet waar je iets op gezien hebt is volgens mij (nog) geen strafbaar feit.

 3. Ik kan alleen maar een Di-rect zaal op google vinden .

  Zou de PVV-er met je naar een concertje willen?

 4. Dat zegt niks

  Kennelijk verzamelt er eimand bewijs tegen jvdhuevel voor de rectzaal.

 5. “Zie je in de rectzaal” (??)

  Bedoelt hij misschien:

  “Zie ik je in de rectumzaal” , maar daar gaat het waarschijnlijk over z’n eigen natte droom.

 6. Sheik Al Hadaba moet uitkijken , zijn Taqiyya website Krapuul is natuurlijk een bedreiging van de Bruine Koers des Volksch en dient daarom voor een Volkschtribuunaal te verschijnen …

 7. Ik heb er een liedje over bedacht het gaat als volgt (op de wijs van Klein Klein Kleutertje)

  Bas Paternotte wat zit er in je aars
  Het lijkt wel Frank Verhoef joh
  ‘T is in ieder geval wat raars
  De ene regelt ’t bekakte
  De ander de Waalsdorpervlakte
  Bas Paternotte kijk eens in je aars.

  Zie joe in Di-rectzaal

 8. Zag ik een eindje verder op die site die je bedoelt niet iets staan als: ‘Die burgeroorlog komt er toch. Als het kabinet doorgaat en als het niet doorgaat’? (Even uit hoofd geciteerd zonder bronvermelding, mag dat?)

 9. Ha leuk, een PvdA’er die oproept tot een burgeroorlog en ook nog iets met de Waalsdorpervlakte en (g)een rechtszaak tegen krapuul. Spannond. Nou vd Heuvel, al borden gemaakt met ‘free krapuul’?, ik wil er wel 1 voor je hooghouden hoor :-))

 10. OK, dat moet je dan wel jammer vinden. Weet men nog niet hoever je op het internet kan gaan met haatzaaien (mooi woord is dat toch) en het wegzetten (weg naar wat?) van hele bevolkingsgroepen en meer van dat moois (naar analogie met een ander proces).

 11. Dat wel, niet en toen weer wel doorgaan komt me bekend voor.

  Artikel 137 is anders een leuke kapstok om politiek onwelvallige meningen het zwijgen op te leggen. Kun je straks net als Wilders een beroep doen op Amnesty International als politiek gevangene.

 12. Ja waar schrijf ik die artikeltjes eigenlijk nog voor 😛

  fverhoef heeft het trouwens wel begrepen die heeft me spontaan geblokkeerd 😮

 13. Het is niet zo eenvoudig om op basis van artikel 137 veroordeeld te worden. Ik dacht dat de meeste Wildersaanhangers voor afschaffing van dit artikel waren omdat het de vrijheid van meningsuiting te veel zou in perken. Ach ja, wetten zijn er voor ons maar niet voor hen. Aanzetten tot moord moet kunnen zolang je maar rechts bent.

  Een PVV aanhanger mag zeggen dat politieke tegenstanders moeten worden afgeknald, maar als je hierop wijst dan ben je aan het demoniseren. Dit is per slot van rekening het land dat weigert klokkenluiders wat extra bescherming te bieden.

Reacties zijn gesloten.