SGP: Timmermans (PvdA) is een NAZI

Frans Timmermans (PvdA), in de ogen van het "wetenschappelijk" bureau van de SGP dan he, wij zouden zoiets niet durven.
Frans Timmermans (PvdA), in de ogen van het “wetenschappelijk” bureau van de SGP dan he, wij zouden zoiets niet durven.
Wetenschapper bij de SGP word je niet zomaar. Daar moet je wel wat voor doen! In het Reformatorisch Dagblad Timmermans van de PvdA met Adolf Hitler vergelijken bijvoorbeeld (onderste alinea). Net als laatst Kabouter Plop dat deed op Die Tagliche Leibstandarte von Joshua Livestro. Moet allemaal kunnen uiteraard en géén “anti-semitisme” Elma Drayer in Trouw en ineens géén “aanstoot” van Lodewijk A. De SGP heeft trouwens wél recht van spreken: tijdens WOII schurkte die partij wel heeeeel erg dicht tegen de nazi’s aan en bepaald erg lief voor joden waren ze toen ook niet. “Wetenschap” daar staan die gereformeerden trouwens ook niet onverdeeld gunstig om bekend. Enfin dat is natuurlijk allemaal uitgebreid besproken o.a. op deze site. Het gaat nu even over de demonisering van Timmermans. Bevalt vast wel goed he Frans? Ga maar uithuilen bij Lodewijkje.

7 gedachten over “SGP: Timmermans (PvdA) is een NAZI”

  1. @1
    Ja,maar, Laurent toch, heeft u een politicus dan wel eens de waarheid horen zeggen dan? Dus ook niet over onze nationale knuffel-nazi Geert.

  2. “Er zit maar een flinterdunne wand tussen de oproep om producten uit Joodse nederzettingen te boycotten en de leus ”Deutsche! Wehrt euch; kauft nicht bei Juden!” ”
    Dat zo’n Schippers nu zelf niet door heeft, dat er een meters dikke wand zit tussen beide uitspraken. Timmermans en Ashton pleiten immers niet voor een boycot van producten uit Israël. En volgens mij vindt Israël zichzelf best wel een joodse staat.
    Jaja, logica in zinne van Den Bijbel.

  3. Misschien moet de sgp zijn eigen verleden voor en tijdens wo2 maar eens tegen het licht houden, stelletje landverraders!

Reacties zijn gesloten.