Ik heb een leuke nieuwe hobby gevonden die (nog) mág!

Wees er snel bij, nu mag het nog maar straks ongetwijfeld niet meer. Want je kan er schathemeltjerijk van worden, bommen mee laten ontploffen, vingers verpletteren, aan wapens komen, kindertjes mollen, en, dat is het allerbelangrijkste, gewoon je eigen gang gaan, lekker buiten in de natuur, uiteraard liefst zonder gezeik van politie, overheid of NSB-buren.

Ik heb het over………… tromgeroffel……… magneetvissen.

Hoe gaat magneetvissen in zijn werk? Nou je koopt voor een paar tientjes een ENORM STERKE magneet, die knoop je aan een touw en dan ga je vissen.

Dit levert onvoorspelbare situaties op en daar houdt Big Brother natuurlijk niet van, dus het zal binnenkort wel een misdrijf worden maar nu is het nog leuk. Let op: er zijn al gemeenten waar het niet mag. De politiek zal er binnenkort wel een spoeddebat aan wijden om dit te “reguleren”.

Google hier, en youtube daar.

Veel magneetvisplezier!

4 gedachten over “Ik heb een leuke nieuwe hobby gevonden die (nog) mág!”

  1. Is die GayParadePrideboot van Gayzwaaimiep Jeanine Hennis-Plasschaert van ijzer? Eén zo’n magneet heeft een trekkracht van 300 kilo, appeltje-eitje.

  2. @1
    Er zal zeker ijzer in zitten, maar 300kg exclusief opvarenden lijkt mij niet (in)haalbaar. Jammer…

  3. @2: Arnold:

    Maar tien van die dingen op de bodem van de gracht leggen, die zijn toch niet zo diep? Lijkt me lachen, zwaai zwaai en dan plons met die hele boel het Amsterdamse Bermudamysterie ingezogen worden, of niet meer voor- of achteruit kunnen: )
    Ik ben intens slecht, ik weet het.

Reacties zijn gesloten.