Bolkestein vindt Wilders geen gevaar rechtsstaat. Hij heeft immers nog nooit wat GEDAAN…

Kunnen die prominenten van eergisteren niet eens allemaal op vakantie gaan?

Nu Frits Bolkestein weer. Regeerde acht jaar lang samen met de verraders van Links (1994-2002). Liet zich lekker op een lui en goedbetaald postje bij de Europese Commissie in Brussel benoemen. En nu komt hij ons vertellen, dat wie niets DOET, nooit een GEVAAR voor de RECHTSSTAAT kan zijn.

Laten we nou eens niet Hitler nemen, maar Desi Bouterse. Is die man een gevaar voor de rechtsstaat? Volgens de leer van Bolkestein niet. Bouterse heeft immers alleen maar GEZEGD, in 1980, dat de Surinaamse linkse intellectuelen het verdienden om een kopje kleiner te worden gemaakt. Anderen hebben het GEDAAN, op de binnenplaats van het Fort.

De opvattingen van Jean-Marie Le Pen of die van Filip De Winter zijn ook geen gevaar voor de rechtsstaat. Ze hebben immers nog nooit wat GEDAAN?

Dit naar aanleiding van:

Bolkestein – De opvattingen van Geert Wilders zijn geen gevaar voor de rechtsstaat. Wilders heeft wel van alles gezegd, maar niets gedaan.

Dat zei voormalig VVD-leider Frits Bolkestein dinsdag na afloop van de presentatie van een boek over Geert Wilders.

via Bolkestein vindt Wilders geen gevaar rechtsstaat | nu.nl/politiek | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl.

Praatjesmakers!

Het is wel waar, dat Wilders nog nooit wat anders gedaan heeft, dan bij het ziekenfonds werken, fractie-assistent van de VVD spelen en vervolgens als kamerlid de paarse regeringen ondersteunen. Z’n doorbraak kwam, toen hij voorjaar 2003 in de NRC samen met Ajaan Hirsi Ali een “LIBERALE JIHAD” aankondigde tegen de Islam. Maar dat heeft hij alleen GEZEGD, nooit GEDAAN.

23 gedachten over “Bolkestein vindt Wilders geen gevaar rechtsstaat. Hij heeft immers nog nooit wat GEDAAN…”

 1. Wilders heeft alleen maar GEZEGD dat hij in oorlog is met de islam, met Israël als front.

  Maar hij heeft nog niets GEDAAN. 😮

 2. Hij heeft toch ook nog niets gedaan ?!?

  Het zijn tenslotte alleen nog maar woorden en geen daden. En of hij met gedoogsteun de beloftes aan kiezers waar kan maken is nog maar de vraag.

  Wat dat betreft ben ik een voorstander van de strategie die nu door VVD/CDA gevolgd wordt om hem langzaam in het systeem te trekken. Kijk naar de teloorgang van LPF.

  Als de ‘kroonjuwelen’ niet verzilverd kunnen worden neemt de geloofwaardigheid af. En de andere partijen nemen na verloop van tijd de scorende punten, iets politieker gebracht, wel op in hun programma.

  Laten we hopen dat we straks niet nogmaals naar de stembus moeten en Geert Wilders dan de slachtoffer rol kan verzilveren in een nog grotere verkiezingsuitslag.

 3. Opnieuw stemmen? 😡 Ik heb toch niet op Links gestemd om het CDA en de VVD erbij te krijegn 💡 😡 😡 😡

 4. Geen voetbalblog, overigens ging munchen met umlaut over de Olympische Spelen. 😡 Niet relevant ❗

 5. Met een beetje mazzel krijgen we nieuwe verkiezingen dat zou wel mooi zijn!
  Kijken wat er dan voor uitslag volgt.

 6. Een wolf liep rond een kudde schappen. Niets an de hand, zeiden beide waakhonden tegen elkaar, hij loopt maar gewoon wat rondjes. En ze gingen gerust verder slapen.

  Totdat de schaapsherder kwam terug zijn schappen tellen…Prince EDmund Schreef:

  Als de ‘kroonjuwelen’ niet verzilverd kunnen
  worden

  Leuk uitdrukking hoor, wat fascisme betreft. Weet iemand toevallig hoeveel geld hebben sommige met hulp van fascisme opgestreken?

 7. Wat had je anders verwacht. Wilders is als Bolkestein Indo en voorheen samen de tovenaar en zijn leerling .Ik vraag me trouwens af waarom vele Indo’s zich zich als uber mensch (emigrant) gedragen? 💡 😕

 8. Met de opmerking ‘kroonjuwelen’ trek ik een parallel naar andere partijen die, desondanks de regeringsdeelname, niet in staat bleken de beloften waar te maken.

  En ja, de utopische denkbeelden van links komen nu met bezuiniging hard ten val. Misschien had ik hier inderdaad beter een parallel naar het huilen van de (subsidie)wolven kunnen noemen.

 9. Deze heb ik ’s op een ander forum gelezen: in de Koran staan alleen maar woorden, waarom dan verbieden?

 10. @15: Indo’s hebben Indisch bloed, Nederlanders die van blanken uit Indie afstammen (en daar geboren zijn) heten totoks. Volgens mij is Bolkestein geen Indo, en van Wilders is het niet zeker. Mark Rutte is de zoon van totoks.

  Er is een gedeeltelijke verklaring voor het rechtse karakter van Indo’s en Totoks. De nostalgie naar een aards paradijs(ch) van voor WO II, waar zelfs arme Indo’s en Totoks tot de bevoorrechte klasse behoorden. Dat beeld leeft in sommige gezinnen heel sterk.

 11. Weet iemand hier ook waarom Geert Wilders is zoals hij is? Wat is er met die man gebeurt? Of is het puur karakter (nature) en heeft het niets met omgevingsinvloeden te maken (nurture)????? 💡

 12. Cornelia Schreef:

  Weet iemand hier ook waarom Geert Wilders is zoals hij is? Wat is er met die man gebeurt? Of is het puur karakter (nature) en heeft het niets met omgevingsinvloeden te maken (nurture)?????

  Tja , moet toch voor een groot deel Nature wezen , Paul Wilders is het absoluut niet met zijn broertje eens …
  Of misschien is Geert van de commode af op zijn bolletje gevallen , heeft hij van de loodwitverf in het limbabwiaanse ouderlijk huys gesnoept of verkeerde (Israelische ?? ) Vriendjes gehad

 13. Ja, bij ons in de familie hebben we een ook een zwart schaap. Zal wel zoiets zijn dan. Alleen daar heeft niet de hele wereld last van.

 14. Geert wilders heeft wat meer kennis opgedaan op het gebied van de islam dan zijn broer. En als je wat meer kennis hebt van de islam kan je enkel maar tot de conclusie komen waar Geert ook al op uit is gekomen en dat is dat het een zeer ongezonde manier van denken is voor de mensen die hier enig geloof aan hechten.

  Voorts moet ik concluderen, het agressieve karakter van de islam in ogenschouw genomen, dat hij een held is, op het vlak van het verdedigen van de vrijheid van meningsuiting.

  Het gevaar voor Nederland moet toch echt gezien worden in de fascistische islam. En ik kan mij heel goed voorstellen dat een ieder die met het gedachten goed van de islam besmet is, niet meer de waarheid over deze zogenaamde godsdienst kan zien. Dit is nu eenmaal de aard van het fatalisme.

Reacties zijn gesloten.