Varkentje met biertje laat billen zien in zwembad in Amsterdam-Zuid

Koe. Foto: jvdheuvel
Koe. Foto: jvdheuvel
Ja warm en vakantie. Dan komen de beestjes, de biertjes en de zwembadjes. Dan flierefluiten de vogeltjes, kronkelen de boa-constrictors, en buitelen de alligators over elkaar heen. Walvissen op schepen. Konijnen in het park. De kippen kreupel. Dappere honden redden hun baasjes. Katten miauwen en de koeien staan in de wei, terwijl iedereen weet dat koeien liever buiten staan bij -10 dan bij +30. Zeldzame octopussen worden gefrituurd. De krab was al ziek. De wolf was niet 98, maar 100 % wolf. De PVV wil (belasting-)geld geven aan extra opvang voor wilde (mits uiteraard volks-nationalistisch verantwoorde inheemse) dieren. Zo slepen we ons er wel doorheen.

Honden naast fietsen mee oppassen. Ze koelen niet af. Het is warm, denk om uw huisdier.

14 gedachten over “Varkentje met biertje laat billen zien in zwembad in Amsterdam-Zuid”

  1. moet nog denken het pagina 3 artikel in Telegrx@*$f; Nijlganzen verdringen inheems soort, de parabel was duidelijk, volgens mij is het nog een officieel PVV verkiezingsthema geweest.

  2. Die koe had er dus geen problemen mee om bij 37 graden in de volle zon op een weg te staan. Ik weet het nog goed ik moest er langs.

  3. Schotse hooglanders heet dat ras ..
    De eerste zou wel Nederlands kunnen zijn , had limbabwe niet zulke koeien voor we Holsteiners ( hier “Fries Stamboek “genoemd zonder dat men bewust is dat het Noord en niet Neder Friesland was waar ze vandaan komen , neder-fries is blaarkop !!) als monocultuur kregen ???

Reacties zijn gesloten.