En nu willen we een paar dingen weten

CDA'ers!! Bek houden en meeregeren!
Nu het er naar uitziet dat het CDA er niet uitkomt, zoals de diverse kranten suggereren door toedoen van Lubbers, en vermeend schimmig spel van Schinkelshoek, willen we een paar dingen weten.

Hoever waren ze met de onderhandelingen? Waar zouden ze op gaan bezuinigen? Welke Henk en Ingrid punten heeft Wilders binnengesleept? Welke Henk en Ingrid punten heeft Wilders opgegeven voor het pluche? Welke rechten zijn Wilders toegezegd met betrekking tot het naar buiten brengen van zijn islamstandpunten? In hoeverre hebben de andere partijen toegegeven aan zijn andere krapulaire en antirechtsstatelijke punten?

Enfin, dat soort dingen dus.

Alleen door hier volledig open kaart over te spelen kan het CDA zich nog redden.

10 gedachten over “En nu willen we een paar dingen weten”

  1. Terechte vragen! 😎 Ik ben zo benieuwd waarom dhr. Klink nu besluit om niet meer mee te willen onderhandelen. CDA is nu toch echt tweerstromenland.
    Ik mag hopen dat dit wel naar buiten komt, opdat Henk en Ingrid (en de rest van NL) ook op de hoogte gesteld kunnen worden van de ‘resultaten’. Ook om te voorkomen dat dhr. Wilders weer in de slachtofferrol schiet met alle electorale winst van dien.

  2. Onder druk van Maxime, telegraaf lezers maar vooral van de rechtervleugel van het Limburgse CDA krijgen we het kabinet van “We AGREE TO DISAGREE” . GOEDE BASIS voor kabinet met LPF toestanden!

  3. De schimmige praktijken van de Krant voor Fout Nederland lijken met deze linkjes ook weer bewezen …

Reacties zijn gesloten.