9 gedachten over ““Boston Bomber” Tsarnajev vond inspiratie in extreem-rechtse literatuur”

 1. Daar heeft de FBI duidelijk geslapen. Was Tamerlan Tsarnajev in de Zuidstaten geweest, was het inderdaad volstrekt normaal geweest. Maar in liberal Boston? Penner!

  “De lectuur die de 26-jarige Tamerlan las, varieerde volgens de BBC van uitleg over de beweegredenen van massamoordenaars tot stukken waarin gesteld wordt dat „Hitler een punt had”.”
  Tja, volgens sommigen had Breivik ook “een punt”.

 2. Het werkt toch overal zo dat de inlichtingendienst extreem-rechts als volstrekt normaal ziet.

 3. In Duitsland schijnen ze dan toch eindelijk hun lesje geleerd te hebben. Helaas 10 doden te laat, maar beter laat dan nooit.

 4. Ik zeg het nogmaals. Overal waar ellende is. Heeft een rechtsdenkenden mee te maken. Ook deze aanslagen maar ook Islam extremisten want die zijn net zo rechts als types als Breivik de gristen fundie en Timothy mcV etc etc etc….

  Ze kunnen elkaar de hand schudden in hun eigen gecreeerde hel. Ze hebben allemaal dezelfde foute kijk op homo’s, vrouwen andersdenkenden, zijn anti wetenschap (behalve om wapen tech), zijn anti millieu behoud, anti sociaal bewogen, angstig en vol haat.

  De dode tak aan de boom der evolutie.

 5. Aan alle inlichtingendiensten:
  Het is niet nodig mij in de gaten te houden. Ik bekijk ook wel eens extreem-rechtse sites, maar geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om aanslagen te plegen.

 6. Kennelijk dringt het niet tot sommigen door dat dit misschien pas NA de aanslag ontdekt werd.

 7. @7

  Waarom worden wij, door en door fatsoenlijke zich sociaal opstellende, linkse mensen dan door het rechtse inlichtingentuig 24 uur per dag bespioneerd? Omdat voornoemde inlichtingendiensten te stom en te laks zijn om het echte tuig in de gaten te houden? Rechts tuig dus!

 8. @7, misschien dat jij je eens een beetje in deze trieste zaak gaat verdiepen, saampjes met erik @6 ?

  Zelfs in Rusland was het bekend dat deze moordenaar aan het radicaliseren was. Meerdere waarschuwingen van familie/ vrienden verder, pleegde deze mafkees dus inderdaad een aanslag.

  ‘misschien’ is niet meer dan een aanname; je tracht een verklaring te geven aan iets waar je totaal geen weet van hebt. Dat, mijn beste, is werkelijk te belachelijk en stupide om verdere woorden aan vuil te maken. En dat heeft dan ook nog eens het lef om Cicero als pseudoniem te gebruiken. Gotspe.

Reacties zijn gesloten.