Dood blogger voer voor conspiracy-nutsies

Het was een apart sfeertje gisteravond op de twittert. De rioolrabiaten waren collectief in tranen en daardoor zo verblind dat men overal een feestende linkse massa meenden te kunnen ontwaren. Ook vond men mijn artikeltje Frikschoten dood schandalig.

Naarmate het later op de avond werd, begon men toch te twijfelen of er geen opzet van de PvdA of een boze islamiet achter zat. Misschien had die vrachtwagen daar wel de hele nacht staan wachten tot Friks vergadering voorbij was.

Het zijn niet de minsten die on the case zitten: beroeps-hystericus en voormalig PVV-statenlid Gerton van Unnik bijvoorbeeld.

Zijn voormalige baas, ex-politieman Hero Brinkman vindt het ook geen zuivere koffie, en rietwiet dus een twiet van 1 van allergrootste loons die je op twitter kan tegenkomen:

Je weet toch
Je weet toch

Anyway, zoveel rioolrabiaatrechtse crap als gisteren hebben we echt in heeeeel lange tijd niet voorbij zien komen.

2 gedachten over “Dood blogger voer voor conspiracy-nutsies”

  1. Wat een onzin zeg. Ik ken de man verder niet al heb ik weleens vluchtig op dat zwartelaarzen blog gekeken.

    Voornamelijk het volgende Neo Nazistische artikel sprak boekdelen :

    http://www.amsterdampost.nl/de-oorlog-tegen-de-autochtone-bevolking-van-europa/

    Anyway, natuurlijk is het altijd triest voor de nabestaanden, vrienden en kennissen als er weer een verkeersslachtoffer valt. Maar om daar nu een complot of een aanslag in te zien gaat gewoon te ver. Voor hetzelfde geld had de man enigszins teveel gedronken en fietste niet meer zo helder op dat late uur. Hij had net zo goed in de gracht gelazerd kunnen zijn op weg naar huis. Dit soort dingen gebeuren nu eenmaal.

    Het toont overigens wel de totaal paranoïde staat waarin Rechts Nederland zich op dit ogenblik bevindt aan.

Reacties zijn gesloten.