7 gedachten over “Es spricht der Führer: “Mohammed ist Pedo””

 1. Hij verveelt zich, heeft al in geen maanden meer puberdreigementjes binnen gekregen misschien…

 2. Ik dacht toch echt dat Jozef Goebels dood was! Is hij toch weer uit de doden opgestaan. Dat kunstje schijnt eerder vertoond te zijn ,dus…! Of heeft Herr Jozef een plaatsvervanger gevonden?

 3. Laat hij zich echt eens druk gaan maken om het geen hier gebeurd .Uiteindelijk zou het hem sieren zich eens daadwerkelijk met oppositie voeren bezig te houden .Alleen met het roepen en ageren red hij het niet ,indien hij werkelijk zo betrokken is met dit land en zijn bewoners laat dat dan zien .Aan roepers hebben wij niets ,die hebben we al in de huidige coalitie .Het gaat slecht tot zeer slecht met ons land en ons leugenachtige kabinet zal ons niet redden ,hooguit wederom de lasten verzwaren .Voor ons is het twee voor twaalf dus laat die blonde schreeuwer ook eens wakker worden ,en een ander muziekje afdraaien .

 4. @4 Laat hij opzouten. Met Wilders is geen fatsoenlijke oppositie, geen fatsoenlijke regering en geen fatsoenlijk Nederland mogelijk.

 5. Even inhoudelijk:
  “Pedofilie kwam reeds voor in het oude Griekenland. Plato beschreef deze praktijken in zijn werk Symposion. Het betrof veelal contacten tussen een man en een opgroeiende jongen (de leeftijd van de jongen was meestal tussen 12 en 18).”

  De bakermat van onze hedendaagse “joods-christelijk-humanistische” traditie.

  “Een ander bekend voorbeeld uit het verleden dat vaak wordt aangehaald, is de seksuele relatie van de 54-jarige Mohammed, islamitisch profeet met de wellicht negenjarige Aïsja, als een van zijn echtgenoten. De strikte definitie dat er seksuele handelingen worden verricht vóór de geslachtsrijpheid maakt dat dit huwelijk niet pedofiel is; alle bronnen maken melding dat dit huwelijk pas geconsummeerd werd na de menarche van Aïsja. Reden voor het huwelijk was dat Mohammed de banden met Aïsja’s vader Aboe Bakr, een van zijn belangrijkste volgelingen, wilde aanhalen en bezegelen. Er zijn geen bronnen bekend uit de zevende eeuw dat deze daad schandelijk zou zijn. Omdat de andere 8 vrouwen van Mohammed reeds weduwe of eerder gehuwd waren is het twijfelachtig of Mohammed zich primair aangetrokken voelde tot een jongere leeftijd.” (beide uit: http://nl.wikipedia.org/wiki/Pedofilie )

  In Mohammeds tijd en ver daarna waren kindhuwelijken aan de orde van de dag. Niet alleen in Arabië, maar ook onder Europese (adellijke!) families. Zo trouwde onze eigenste Willem II (1626-1650) in 1641 met Maria Henriëtte Stuart (1631-1660). Rekent u even mee?

Reacties zijn gesloten.