Incident “bedreiging” Jan Bennink

Onlangs (eergisteren) plaatste hier iemand een reactie, die door de redactie van deze site als volstrekt ridicuul, maar die blijkbaar door VK-columnist Jan Bennink als “bedreigend” werd ervaren.

Nadat Jan Bennink een screenshot van bewuste reactie op zijn klaagmuur had geplaatst, en verspreid op twitter, werden wij erop gewezen door derden dat de reactie strikt genomen weliswaar geen bedreiging was, maar wel als zodanig zal worden geinterpreteerd, hetgeen niet in het belang is van onze website.

Hierop hebben wij de reactie verwijderd.

Aangezien Bennink meent dat hij bedreigd is, stellen wij voor dat hij naar de politie gaat en aangifte doet. Justitie kan, indien men de klacht gegrond vindt, vervolgens bij ons de gegevens van de bewuste bezoeker opvragen, middels het sturen van een verzoek aan info@krapuul.nl.

Vooral ook dat Jan Bennink zich blijkbaar zo bedreigd voelde en vond dat andere mensen zich bedreigd moesten voelen en dat iedereen dat moest weten maakt dat wij het echt zouden TOEJUICHEN als die aangifte, waar Jan Bennink het 20x per dag over heeft, er nu eindelijk eens komt, zodat TOT DE BODEM kan worden uitgezocht wie er achter bewuste reactie zit.

Wij zullen ALLE MEDEWERKING (IP en mail van reageerder desgevraagd doorgeven aan justitie) hierbij verlenen.

Omdat wij weten dat Jan Bennink alles leest wat iedereen over hem schrijft, en ook iedereen die hij nodig acht kent bij dit incident betrekt, beschouwen wij dit bericht als voldoende kennisgeving aan alle betrokkenen.

21 gedachten over “Incident “bedreiging” Jan Bennink”

 1. Nou, goed dat deze ernstige bedreigingen eindelijk serieus worden genomen. Het is goed dat Jan Bennink niet over zich heen laat lopen!

  Wat een poephoofd is het ook.

 2. Uiteraard keeping iedereen posted. Dat is het hele punt. Jan Bennink is bedreigd en dat moet TOT DE BODEM uitgezocht worden hoe dat zit. Wij geven ALLE medewerking.

 3. Billemaatje van Rutenfrans Bennink twiet aan billemaatje van Rutenfrans Drayer dat zij heusjes bedreicht word door een ortografisch uitgedaagde anonymus die te kennen geeft niet in Nederland te wonen.

  Zou de bedrijger misschien een pseudoniem zijn van Rutenfransje zelf?

 4. @4 Daar gaan we allemaal achter komen aangezien dit nu TOT DE BODEM wordt uitgezocht. Toch Jan?

 5. JA! Uitgezocht wil ik het zien! En anders schakelt Opstelten PRISM maar in voor dit doel, waar hij de knopjes wel van weet te zitten! En als hij niet weet hoe eraan te draaien helpt Anouchka van Miltenburg maar! Ze zitten namelijk achter het boekenplankje met de bijbels! De onderste steen moet boven in dit schandaal! We hebben niet voor niets een Openbaar Ministerie in dit land!

 6. Briljant de laffe zak Bennink-stront heeft heeft zijn “bedreiging” inderdaad verwijderd van zijn huilpagina. Wat een miezertje zeg niet te geloven.

 7. Je moet wel erg dom zijn om daar een bedreiging in te lezen zeg ! Het gaat over terugkerende Syriëgangers en de angst van de poster zelf dat er hier een of andere Jihad cultuur gaat ontstaan met een burgeroorlog. Als je dat geneuzel al serieus gaat nemen ben je inderdaad zoals de heer vdHeuvel al opmerkte aardig paranoïde.

 8. @13

  Ken de man niet, noch zijn schrijfsels, dus kan niet oordelen over zijn inborst.

  Sterker nog, ik vind de man de sop de kool niet waard.

  Zeker niet na zijn site gezien te hebben.

 9. Nee het is een Volkskrant columnist die vermeend leuke stukjes denkt te schrijven zoals dit :

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11105/Jan-Bennink/article/detail/3436673/2013/05/05/Anarchisten-van-de-lage-landen-zijn-jullie-waxinelichthouders-op.dhtml

  Niet echt interessant dus. Hij heeft een eigen haatsite waar hij alles dat tegen hem wordt ingebracht met screenshots vastlegt voor het nageslacht, niet wetende dat naar alle waarschijnlijkheid met een jaar of 35 die site niet eens meer bestaat. Hij schijnt zichzelf, althans dat is wat ik er van maak, nogal belangrijk te vinden.

  Maar ja, dat vinden wel meer over het paard getilde schrijvers van columns die in kranten hun gal spuien voor geld tegenwoordig.

 10. @12 en @13 Nee hoor, je moet wel een enorme narcist (wie noemt zich nou Superjan?) zijn, met een licht masochistische inslag. En je moet niks anders kunnen of willen als stomme stukjes in o.a. Der Völkische Bote schrijven.
  Heel raar allemaal. Meestal worden als referentie de positieve kritieken bewaart, Superjan bewaart de negatieve liever.

Reacties zijn gesloten.