Nieuwe aanwinst PVV schrijft graag bloederige verhalen.

Geert en zijn nieuwe beleidsmedewerker
Wat voor randdebielen zich voelen aangetrokken tot Geert Wilders (en dat de liefhebbende gevoelens kennelijk wederzijds zijn) wordt weer eens perfect geillustreerd door deze mafkees, nieuwe beleidsmedewerker van PVV-leider Geert Wilders, Paul Belien, uit de rijen van het Vlaams Belang:

“In zijn stuk “Geef ons wapens” schreef hij: “Wij zijn de kuddedieren, zij zijn de roofdieren. De kuddedieren hebben de roofdieren zelf in hun biotoop toegelaten. Onze politieke, geestelijke en intellectuele “herders” hebben ons wijsgemaakt dat dit een “verrijking” voor onze samenleving ging worden. […] Indien de staat zijn onderdanen en hun kinderen niet langer kan of wil beschermen, is het de plicht van de burgers om dat zelf te doen. Nood breekt wet. De herders hebben hun gezag verloren. Bekijk de videobeelden van de roofdieren die op de loer liggen in Brussel Centraal en besef dat niemand ons zal verdedigen als wij het zelf niet doen. Wie op de politie(k) rekent voor bescherming, is zo goed als dood.” (NRC)

9 gedachten over “Nieuwe aanwinst PVV schrijft graag bloederige verhalen.”

 1. Hiep hooi , ik ben een roofdier , ik had vroeger een heel heet vriendinnetje wat graag tijger speelde 😮 .. dus ik ben heeeeeeel graag een roofdier 😎
  😆 😆 😆 😆 😆 ’s kijk maar uit 😮

 2. Lekker ding, die Paultje. Ach ja, wij zijn zo ver geevolueerd dat we het slachten van dieren aan anderen overlaten en het al kant en klaar bij de supermarkt of de slager, visboer, poelier halen.
  Als die verdwijnen kunnen we kiezen, of allemaal leren slachten (zoals nog niet zo lang geleden) of vegetarier worden, of vriendjes worden met hen die kunnen slachten 😀

  Maar als dit de nieuwe beleidsmedewerker is, dan kunnen we nog wel weer het een ander verwachten van de grote Leider. Zou hij zelf met een writers block zitten?

 3. Zou dit zijn speechwriter voor de anti-groundzeromoskee-speech zijn? Of voor de regeringsverklaring. 🙂

 4. “Wij zijn kuddedieren” vind ik een juiste typering voor Belien en consorten. Blind en zonder nadenken achter de grote leider aanhollen. Verstand op nul en blik op oneindig.

 5. Gewelddadige verhalen, films en games zijn leuk, maar dan wel als fictie… lekker volk daar! Gelukkig niet in de regering ^_^

Reacties zijn gesloten.